Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το σώμα της 35 μέρες μετά τον τοκετό και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει χάσει
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το σώμα της 35 μέρες μετά τον τοκετό και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει χάσει

Την αλλαγή στο σώμα της μετά τον τοκετό έδειξε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Η όμορφη μανούλα καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα με το μωρό της.

touni-(2).jpg

Αυτή τη φορά όμως επέλεξε να μοιραστεί την άλλη όψη, αυτή των αλλαγών που έρχονται στη ζωή κάθε γυναίκας μετά από μια εγκυμοσύνη και φυσικά αναφερόμαστε στις αλλαγές στο κορμί της, που όπως θα δεις και στο βίντεο δεν είναι μεγάλες αλλά και να ήταν η Ιωάννα ανήκει στην κατηγορία γυναικών που δεν τις απασχολεί το θέμα των κιλών καθώς πρόκειται είναι μια φυσικά αλλαγή και εννοείται ευχάριστη καθώς έχει ήδη ζήσει το δικό της θαύμα, αυτό της μητρότητας.

touni-(3).jpg

Η ίδια παρόλα αυτά αποκάλυψε πως έχει ήδη χάσει τα 8 πρώτα κιλά. «Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα. Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω. Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό», λέει στο βίντεο της.

Δες το μαζί με μερικές φωτογραφίες της

Πρόσφατα, πόσταρε ένα βίντεο μέσα από το οποίο την είδαμε να θηλάζει τον γιο της και να μας λέει παράλληλα δύο λόγια.

tounii.jpg

«Για μένα μέρα βγαίνει, μέρα μπαίνει, δεν καταλαβαίνω πολλή διαφορά. Εγώ όλη μέρα εδώ πέρα θηλασμός, θηλασμός. Βγες να περάσεις ωραία, να πιεις και ένα ποτάκι για μένα αυτή την εβδομάδα, την επόμενη, την μεθεπόμενη…» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved