Πηνελόπη Πλάκα: Το μήνυμα για τον Άγιο Βαλεντίνο και ο αληθινός έρωτας στη ζωή της
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: Το μήνυμα για τον Άγιο Βαλεντίνο και ο αληθινός έρωτας στη ζωή της

Του Αγίου Βαλεντίνου αύριο και η Πηνελόπη Πλάκα στέλνει το δικό της μήνυμα για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Όπως η ίδια εξομολογείται μπορεί πριν μερικά χρόνια να περίμενε αυτή την ημέρα ώστε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα της, ωστόσο φέτος που βιώνει τον αληθινό έρωτα κάθε μέρα, βλέπει τη γιορτή αλλιώς.

plaka-(2).jpg

«Παραμονή Αγίου Βαλεντίνου και κάθομαι και σκέφτομαι. Γύρω μας όλα κόκκινα. βιτρίνες,μπαλόνια,τριαντάφυλλα,εσώρουχα,αρκουδάκια. Πριν χρόνια θα σου έλεγα πως πιστεύω και πως το περιμένω πως και πως. Γιατί δεν είχα μάθει να εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου, τα περιόριζα, ή τα έκρυβα όποτε ήταν η μέρα που μου έδινε την «άδεια»να το κάνω. Σήμερα θα σου πω..Πιστεύω στον έρωτα κι όχι στον Άγιο Βαλεντίνο. Εσένα που σου δίνει χαρά κανε όσο δώρα γουστάρεις, αλλά σκέψου αν ένα φιλί για καληνύχτα,μια αγκαλιά μετά από την δύσκολη μέρα που είχε, ένα ολα θα πάνε καλά, μαζί θα το περάσουμε είναι στο λεξιλόγιο σου καθημερινά κι όχι μόνο στις 14 Φλεβάρη. ♥️
___________________________________________________

#antivalentinesday #happyvalentinesday #love #valentines #couplegoals #thoughts #lovealwayswins», έγραψε.

Πρόσφατα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση.

plaka-(1).jpg

«Επειδή μου αρέσει η συντροφικότητα ως άτομο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχω σύντροφο για να δημιουργήσω οικογένεια. Στο δικό μου το μυαλό, αν θέλεις παιδί, μπορείς να το κάνεις όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν είσαι.
Δεν πιστεύω ότι, επειδή έχεις ένα σύντροφο, σημαίνει πως πρέπει να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα μου συμβεί ή όχι. Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι καλά. Το «ταιριάζω απόλυτα» δεν υπάρχει», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved