Ορφέας Αυγουστίδης: Το πλήρες όνομά του και ο τρυφερός γιος του
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Το πλήρες όνομά του και ο τρυφερός γιος του

O Ορφέας Αυγουστίδης έχει μια σχέση λατρείας με τον γιο του. Εκτός όμως από αυτό μοιράζονται και ένα ακόμα... «μυστικό».

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής που γνωρίζει την αποθέωση τον τελευταίο καιρό μέσα από την σειρά «Σασμός» μίλησε για το μοναχοπαίδι του και όχι μόνο σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

Πώς είναι ο γιος σου;

Πολύ τρυφερός, πολύ αστείος, μόλις έκλεισε τα 2. Μιλάει πολύ. Αλλά θα μου πεις, αυτά λένε όλοι οι γονείς.»

Augoustidis-(8).jpg

Με καθημερινά γυρίσματα για τον «Σασμό», μετά παράσταση δύσκολη, σωματικά επίπονη, πού βρίσκεται ο χρόνος για την οικογένεια;

Δεν θεωρώ τη διαδικασία της παράστασης επίπονη. Είναι και σαν άσκηση. Άλλος πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο. Η παράσταση είναι η δική μου εκτόνωση. Είναι η ανάγκη μου, η εξέλιξή μου για τη δουλειά μου. Νιώθω πολύ τυχερός που το κάνω αυτό κάθε βράδυ.

Οι γονείς σου τι είπαν;

Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι μάλλον περισσότερο υποκειμενικοί παρά αντικειμενικοί απέναντι μου. Σαφώς στα πρώτα μου βήματα προσπάθησαν να με προστατεύσουν, αλλά μετά με άφησαν.

Augoustidis-(5).jpg

Το Ορφέας, από πού το πήρες;

«Ήταν ένα όνομα που άρεσε στους γονείς μου. Το πλήρες είναι Ορφέας-Ελευθέριος, για να τηρήσουμε και τα έθιμα: Το Ελευθέριος ήταν του παππού μου από την πλευρά του πατέρα μου. Το γιο μου τον έχουμε βαφτίσει με τον ίδιο τρόπο: Αχιλλέας από εμένα και τη Γεωργία και Κωνσταντίνος από τον πατέρα μου.

Και ο χρόνος που είπαμε;

«Τα Σαββατοκύριακα είναι ιερά. Μόνο σπίτι. Αλλιώς δεν βγαίνει. Και τις ώρες που είμαι στο θέατρο ο Αχιλλέας κοιμάται, έτσι δεν του λείπω τόσο... θέλω να πιστεύω. Έτσι κι αλλιώς, η δουλειά μου δεν είναι πάντα έτσι, και το ξέρω. Μια περίοδο δουλεύεις σαν τρελός και μια άλλη καθόλου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved