Θεοδώρα Τζήμου: Ο μύθος γύρω από την προσωπική της ζωή και η αποστομωτική απάντηση
Showbiz

Θεοδώρα Τζήμου: Ο μύθος γύρω από την προσωπική της ζωή και η αποστομωτική απάντηση

Η Θεοδώρα Τζήμου έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή… προσωπική. Ελάχιστα είναι γνωστά για εκείνη και μάλιστα γύρω από το όνομά της επικρατεί ένας «μύθος».

Η αγαπημένη ηθοποιός που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τύπος tv» για την δουλειά της, τις επιλογές της, τις σχέσεις της και όχι μόνο…

Ποια είναι η γνώμη σας για το ηχηρό comeback της μυθοπλασίας;

«Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν μπορώ να κρίνω. Χαίρομαι όμως γι’ αυτό που συμβαίνει. Βλέπουμε νέα παιδιά να μπαίνουν σε σειρές, δημιουργούνται καινούργιοι καλλιτεχνικοί πόλοι και αυτό είναι σπουδαίο. Πλέον είναι ένα πρόσφορο έδαφος, είναι ωραίο να γίνονται πράγματα. Τα πράγματα πλέον είναι πιο απενοχοποιημένα. Εγώ θυμάμαι να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, πλέον οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν καλά αυτό που πρέπει να κάνουν, όπου κι αν είναι. Τελικά, αυτό είναι που μετρά και έχει σημασία. Υπήρχαν διαχωρισμοί, είναι ένα συμπλεγματικό πράγμα, από το οποίο ευτυχώς βγαίνουμε.»

tzimou-(2).webp

Μεγαλώνοντας, αλλάζουν τα κριτήρια που επιλέγετε μία δουλειά;

«Το βασικό για μένα είναι ένα: οι συνεργάτες. Έχω μεγάλη ανάγκη να νιώθω ότι εκτιμώ τους άλλους δίπλα μου. Αν δεν υπάρχει προσωπική εκτίμηση, τότε δεν προχωράνε τα πράγματα. Οι επιλογές μου θέλω να κινούνται σε αυτό το πλαίσιο. Με αυτό τον τρόπο νιώθω ακόμα παιδί!

Είχατε δύσκολες συνεργασίες;

«Δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, ναι, δεν έχω ταιριάξει με όλους. Όμως υπήρχε εκτίμηση.»

Ποια είναι η σχέση που έχει χτιστεί με το κοινό;

«Την ανακαλύπτω συνέχεια...»

theodora_tzimou.webp

-Γύρω από το όνομά σας επικρατεί και ένας μύθος για την προσωπική σας ζωή. Πώς το καταφέρατε;

«(γέλια) Δεν έχω προσπαθήσει να χτίσω κάτι. Δεν είναι μέρος της σκέψης μου η εικόνα μου. Η δουλειά μου είναι σωτήριο πράγμα για μένα, αλλά η δημόσια εικόνα μου δεν με απασχολεί. Η δουλειά του ηθοποιού είναι άλλο πράγμα.»

Ποια είναι τα μεγάλα κομμάτια της ζωής σας;

«Το να μαγειρεύω, να ταξιδεύω, να διαβάζω, να ακούω μουσική είναι μεγάλα κομμάτια της καθημερινότητάς μου.»

1676379574648-110745827-tzimou-(1).jpg

-Σε ένα τυπικό 24ωρο τι σας αποφορτίζει;

«Περπατάω πάρα πολύ. Μένω Εξάρχεια και μπορώ να φτάσω στον Υμηττό με τα πόδια. Με Βοηθά να αποσυντονίζομαι από τους ρυθμούς. Το να «φεύγω» με Βοηθά πολύ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved