Ρουβάς: Αυτό θα πει έρωτας! Μέσα από δέκα λέξεις έκανε την πιο epic ερωτική εξομολόγηση στη Ζυγούλη
Showbiz

Ρουβάς: Αυτό θα πει έρωτας! Μέσα από δέκα λέξεις έκανε την πιο epic ερωτική εξομολόγηση στη Ζυγούλη

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα (14-02) και τα απανταχού ερωτευμένα ζευγάρια γιορτάζουν τον έρωτα με τα γνωστά της ημέρας.

Γλυκά, λουλούδια, δώρα και αφιερώσεις στα social media. Έτσι έκανε και ο Σάκης Ρουβάς, μόνο που και πάλι ξεχώρισε καθώς έκανε την πιο επική ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη μέσα από μόλις δέκα λέξεις.

rouvas-zygouli-(6).jpg

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», έγραψε κάτω από ένα τρυφερό βίντεο των δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/Cooy496DxwJ

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ. Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν στις 5 Ιουλίου 2017 και ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα πιο πολύσυζητημένα γεγονότα στην σόουμπιζ.

Σήμερα, 6 χρόνια αργότερα, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και συνεχώς αναρτούν διάφορες φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, όπου φαίνεται ζωγραφισμένος ο έρωτας στα πρόσωπά τους.

«Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου. αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί.

Ανά περιόδους τα παιδιά παίρνουν σειρά στο να με βοηθήσουν να δουλέψω τα δικά μου θέματα. Και όταν κάνω τη δουλειά που χρειάζεται, το παιδί απελευθερώνεται από την αποστολή του να μου το φωτίσει. Και σειρά παίρνει το επόμενο για να μου δείξει ένα άλλο πρόβλημα με αυτό τον τρόπο συνδέομαι κάθε εποχή και με ένα παιδί.

Περίμενες ότι θα κάνεις τέσσερα παιδιά;

Όχι. Ο λόγος ήτανε ότι μπορούσα να αντιληφθώ τόσο έντονα το κομμάτι της ευθύνης και δεν ήξερα ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω. Σκέφτομαι συνέχεια αν είμαι αρκετά καλή μάνα αλλά μετά λέω -και είναι πολύ σημαντικό να το λέμε- ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Χρειάζεται να λέμε κι ένα μπράβο στον εαυτό μας», έχει πει η Κάτια μιλώντας για την οικογένειά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved