Μπισμπίκης: Η απίθανη ανάρτηση για τη Δέσποινα Βανδή, ο ασπρόμαυρος πίνακας & το σχόλιο της Μελίνας
Showbiz

Μπισμπίκης: Η απίθανη ανάρτηση για τη Δέσποινα Βανδή, ο ασπρόμαυρος πίνακας & το σχόλιο της Μελίνας

Μετά την τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ήρθε και η σειρά του.

Μόνο που αυτή η ανάρτηση είναι η ομορφότερη που έχεις δει καθώς ο ηθοποιός δεν λέει πολλά και προφανώς προτιμά να δείχνει με πράξεις την αγάπη του.

Αυτό έκανε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφού μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη εικόνα που απεικονίζει τον ίδιο και την σύντροφό του σε μια φανταστική μορφή.

vandi-(2).jpg

«Αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα και το ποστ γέμισε από σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά κι εκείνο της Μελίνας, η οποία με διάφορα εικονίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από ενάμιση χρόνο και τόσο ο ηθοποιός όσο και η όμορφη τραγουδίστρια δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή στις συνεντεύξεις της δεν κρύβει το πόσο πολύ έχει αλλάξει από τότε που είναι στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη ενώ και εκείνος, αν και κρατάει μία πιο απόμακρη στάση από τα media, δεν μπορεί να κρύψει το πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της.

1676389958686-761183140-vandi-(4).jpg

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν. Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved