Άγιος Βαλεντίνος: Έτσι τίμησαν την ημέρα των ερωτευμένων οι επώνυμοι!
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Έτσι τίμησαν την ημέρα των ερωτευμένων οι επώνυμοι!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα (14-02) και τα ερωτευμένα ζευγάρια είτε πιστεύουν είτε όχι τιμούν τη γιορτή.

Άλλοι με απλές αφιερώσεις, άλλοι με εξόδους και κάποιοι στο σπίτι. Από νωρίς το πρωί στα social media έχουν κατακλυστεί από «έρωτα», κόκκινες καρδιές, λουλούδια και στιγμές… ερωτικές! Πώς τίμησαν λοιπόν τη σημερινή ημέρα οι επώνυμοι.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη γιορτάζουν τον έρωτά τους! Ο Σάκης πριν ξυπνήσει η Χριστίνα της ετοίμασε μία μικρή έκπληξη αλλά αναμφισβήτητα είναι η πιο ωραία που έχουμε δει! Με ένα κόκκινο μπαλόνι και ένα τριαντάφυλλο ανά χείρας ξύπνησε την Χριστίνα σπάζοντας το μπαλόνι...

https://www.instagram.com/p/CooxkiKj54S

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο στις 7 Φεβρουαρίου το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Αλμπέρτο Μποτία και περνά τα πρώτα εικοσιτετράωρα με τον μπέμπη της στο σπίτι.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπιμπίκης ζουν τον απόλυτο έρωτα και τρανή απόδειξη η φωτογραφία που δημοσίευσε ανήμερα των ερωτευμένων η τραγουδίστρια στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Η ερωτευμένη Δέσποινα πόσταρε φωτογραφία που είναι χωμένη στην αγκαλιά του Βασίλη της και της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και σχολίασε στο instagram της: "Η αγάπη μου"!

Μετά την τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ήρθε και η σειρά του. Μόνο που αυτή η ανάρτηση είναι η ομορφότερη που έχεις δει καθώς ο ηθοποιός δεν λέει πολλά και προφανώς προτιμά να δείχνει με πράξεις την αγάπη του.

Αυτό έκανε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφού μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη εικόνα που απεικονίζει τον ίδιο και την σύντροφό του σε μια φανταστική μορφή. «Αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα και το ποστ γέμισε από σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά κι εκείνο της Μελίνας, η οποία με διάφορα εικονίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Γλυκά, λουλούδια, δώρα και αφιερώσεις στα social media. Έτσι έκανε και ο Σάκης Ρουβάς, μόνο που και πάλι ξεχώρισε καθώς έκανε την πιο επική ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη μέσα από μόλις δέκα λέξεις. «Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», έγραψε κάτω από ένα τρυφερό βίντεο των δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cooy496DxwJ

Τη γιορτή των ερωτευμένων στο σπίτι με το μωρό του περνούν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι φέτος θα γιορτάσει διαφορετικά τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί καθόλου! Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς έχει διαμορφώσει το σαλόνι της λόγω της ημέρας. Όπως θα δεις το ζευγάρι έχει ανάψει από νωρίς το τζάκι, έχει ανάψει επίσης πάρα πολλά κεράκια ενώ παντού υπάρχουν σκορπισμένα κόκκινα ροδοπέταλα!

https://www.instagram.com/p/CopuyAIPCQC
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved