Μαρία Κορινθίου: Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας της μετά την επέμβαση
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας της μετά την επέμβαση

Σε επέμβαση υπεβλήθη η Μαρία Κορινθίου.

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και ηθοποιός, αργά το βράδυ της Τρίτης (14-02) ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ενημερώνοντας τους followers της πως όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο.

korinthiou-(1).jpg

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Κορινθίου είχε ενημερώσει για την απουσία της από την εκπομπή, λέγοντας πως: «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας».

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο οπού και έκανε την επέμβασή της. «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω», έγραψε στη φωτογραφία οπού φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό στο χέρι.

«Όσο μεγαλώνεις προτεραιότητα είναι το να κάνεις πράγματα που σε εξελίσσουν. Η ζωή είναι η ψυχή. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ευχαριστούν, αυτά που αγαπάμε, να συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που θαυμάζουμε και σεβόμαστε, που εκτιμούμε. Στο τέλος αυτό σου μένει», είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της απαντώντας στο τι αποτελεί για εκείνη προτεραιότητα στη φάση που διανύει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved