Γιώργος Θεοφάνους: «Με πήρε τηλέφωνο ο Καρβέλας και με έβριζε»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Με πήρε τηλέφωνο ο Καρβέλας και με έβριζε»

Έλεος: Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, το βράδυ της Τρίτης (15/2).

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε ένα περιστατικό με τον Νίκο Καρβέλα.

«Με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. Μόνο εσύ μου λέει. Μπορείς; Του λέω βεβαίως και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα.

Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω δώσε μου μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του. Μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους και συνέχισε:

theofanouss.PNG

«Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει έγραψες κάτι; Σου ζήτησα τρεις μήνες, όχι μέρες. Δώσε μου χρόνο. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας.

Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Καρβέλας ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο».

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved