Φαίη Μαυραγάνη: Δημοσίευσε άγνωστες φωτογραφίες με την κόρη της και τον Νίκο Μάνεση
Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: Δημοσίευσε άγνωστες φωτογραφίες με την κόρη της και τον Νίκο Μάνεση

Η Φαίη Μαυραγάνη για πρώτη φορά πόσταρε φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες είναι αγκαλιά με την κόρη της και τον Νίκο Μάνεση

Η δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένιωσε μια μικρή νοσταλγία, αλλά και ευγνωμοσύνη για τις ωραίες και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που έχει ζήσει με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, αλλά και με την κόρη τους, Λυδία.

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι μαζί από το 2004. Μετρούν δηλαδή ήδη 19 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τη Λυδία και τον Φώτη.

manesi_mauragani-(5).jpg

Οι δυο δημοσιογράφοι είχαν συνεργαστεί στον ΑΝΤ1 και εκεί «γεννήθηκε» και ο έρωτάς τους. Μάλιστα στο ξεκίνημα της σχέσης τους κατάφεραν να κρατήσουν τον δεσμό τους κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια ακόμα και σήμερα φροντίζουν με κάθε τρόπο να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και θέλουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους.

manesi_mauragani-(6).jpg

Πρόσφατα πάντως η Φαίη Μαυραγάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με την κόρη της Λυδία και τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση και σχολίασε στην σχετική λεζάντα: «Ευγνωμοσύνη για τις στιγμές τις πολλές, τις όμορφες, που ζήσαμε, που ζούμε. Δύο από τις άπειρες φωτογραφίες που ελευθερώνουν στιγμές ζωής. Με το Λυδιάκι, λίγα χρόνια πριν γεννηθεί ο Φώτης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved