Κώστας Μαρτάκης: Το σπίτι του στον Διόνυσο θυμίζει σαλέ! Τεράστιο και χλιδάτο
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: Το σπίτι του στον Διόνυσο θυμίζει σαλέ! Τεράστιο και χλιδάτο

Με αφορμή τον χιονιά που σάρωσε την Αττική τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Μαρτάκης μοιράστηκε φωτογραφίες από το σπίτι του στην περιοχή του Διόνυσου και πάθαμε πλάκα!

Όπως θα δεις και στις εικόνες που ακολουθούν το σπίτι του τραγουδιστή είναι τεράστιο, υπερπολυτελές και με υπέροχη διακόσμηση. Ο ίδιος ανέβασε βίντεο μέσα από τα οποία φαίνεται η τεράστια πισίνα του, η οποία λόγω του χιονιά είχε παγώσει, το σαλόνι του οπού στο κέντρο δεσπόζει ένα μεγάλο τζάκι και ένα πιάνο ενώ η χιονισμένη αυτή του θυμίζει σαλέ Ελβετίας.

https://www.instagram.com/p/CoZZsoMgCob
https://www.instagram.com/p/CoVNIEvA8hE
https://www.instagram.com/p/CoT9WqRgGJf
https://www.instagram.com/p/CoRd6hjg-tA

«Έρχεται και φεύγει το χιόνι. Φέτος δεν είχαμε πρόβλημα με το ρεύμα, έπεσε μόνο ένα 20λεπτο. Οπότε εντάξει, μπορεί να συμβεί αυτό στην καθημερινότητα. Το νερό εδώ λειτουργεί με αντλία, αν δεν έχεις ρεύμα σταματάει. Κάθε χρόνο θα παγώνει η πισίνα και θα περιμένω τον Φραγκολιά να έρθει να κάνει πατινάζ», είχε πει ο Κώστας Μαρτάκης εκείνες τις ημέρες μιλώντας στο Happy Day.

martakis-(2).jpg

«Είμαι παρά πολύ καλά και πολύ ήρεμος. Πέρα από το κακό που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός και όλα αυτά που ζήσαμε, που χάθηκαν ζωές, η οικονομία πήγε πολύ πίσω, νομίζω ότι έκανε κι ένα καλό. Εγώ μπορέσει κι έκανα μια ανασκόπηση, τι έχω κάνει, τι όχι, τι έχω καταφέρει και τι θα ήθελα να έχω καταφέρει… όσο μεγαλώνουμε ωριμάζουμε.

martakis-(3).jpg

Συζητάω διάφορα πράγματα αλλά επειδή πέρασα κάτι σαν κατάθλιψη… απογοήτευση πριν το lockdown που είχαμε ετοιμαστεί και δεν έγινε, νομίζω δεν θέλω να βάλω πάλι τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και να σταματήσουμε. Δεν θα το αντέξω ψυχολογικά, δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ», είχε αποκαλύψει ο ίδιος μιλώντας για την περιόδο της καραντίνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved