Χρήστος Δάντης: Η σοκαριστική στιγμή του ατυχήματος και ο on air εκνευρισμός της Ασημίνας
Showbiz

Χρήστος Δάντης: Η σοκαριστική στιγμή του ατυχήματος και ο on air εκνευρισμός της Ασημίνας

Το βίντεο από την σοκαριστική στιγμή του ατυχήματος του Χρήστου Δάντη επί σκηνής είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Κοζάνη έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά. Την είδηση έκανε γνωστή η σύντροφός του Ασημίνα μέσα από μια ανάρτησή της.

dantis-(7).jpg

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», είχε γράψει.

Δες το βίντεο και τις δηλώσεις της Ασημίνας στην κάμερα, η οποία φάνηκε εκνευρισμένη καθώς οι δημοσιογράφοι κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο επέμεναν να την ρωτούν για το Survivor.

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!», είπε η Ασημίνα εμφανώς εκνευρισμένη.

«Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου.

Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμίσω γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και την συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της η Ασημίνα.

dantis-(4).jpg

Μετά από αυτές τις αναρτήσεις, ο Χρήστος Δάντης έστειλε το δικό του μήνυμα μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύντροφό του

«Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς, φρόντισες εσύ για άλλη μια φορά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων σας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved