Αρναούτογλου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του: «Έφτασα στο σημείο να γίνω επιθετικός στη Νάνσυ»
Showbiz

Αρναούτογλου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του: «Έφτασα στο σημείο να γίνω επιθετικός στη Νάνσυ»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αρνητικές επιδράσεις που είχε στον οργανισμό του η κατανάλωση χαπιών αδυνατίσματος. Όπως χαρακτηριστικά είπε έφτασε σε σημείο να γίνει επιθετικός στην σύντροφό του, Νάνσυ.

arnaoutoglou-(6).jpg

«Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες. Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

arnaoutoglou-(7).jpg

«Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δε ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δε τα είχα διαβάσει. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα.

arnaoutoglou-(1).jpg

Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί. Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στην Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δε κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει τι γίνεται με αυτά τα χάπια; Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια βδομάδα ακόμα να τα έπαιρνα… Ήμουν άλλος», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved