Δαλάκα–Φιντιρίκος: Ποιος χωρισμός; Μαζί στην Αράχωβα μετά την αποβολή της Κατερίνας από το Survivor
Showbiz

Δαλάκα–Φιντιρίκος: Ποιος χωρισμός; Μαζί στην Αράχωβα μετά την αποβολή της Κατερίνας από το Survivor

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν χωρισμένους, ωστόσο η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, τους «τσάκωσε» μαζί στην Αράχωβα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Η πρώην παίκτρια του Survivor μετά την αποβολή της από το ριάλιτι, βρέθηκε αμέσως στο πλευρό του αγαπημένου της.

dalaka-fintirikos-(2).jpg

Οι δυο τους μάλιστα ανέβασαν φωτογραφίες στα social media, όχι κοινές ωστόσο η κάμερα της εκπομπής τους «τσάκωσε» να περπατούν αγκαλιά στα γραφικά δρομάκια.

Όπως αναφέρθηκε μάλιστα στην εκπομπή ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαθέτει εξοχική κατοικία στην Αράχωβα και συχνά οι δυο τους κάνουν αποδράσεις.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

«Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο, από τη στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη. Γιατί από τη στιγμή που δεν ήμουνα εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες, έχει άλλους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο και να υπάρχει ένα FairPlay για όλους ανεξάρτητα με ποιος είναι πιο δημοφιλής και πιο καλός παίκτης ή όχι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όλοι ικανοί και ίσοι. Είμαι υπέρ της αξιοκρατίας και της δίκαιης μεταχείρισης όλων των παικτών. Από εκεί και έπειτα στο προσωπικό κομμάτι όταν έχεις περάσει με έναν άνθρωπο κάποια χρόνια, είτε είναι σωστό είτε είναι λάθος ό,τι έχει συμβεί, υποχρέωσή σου είναι να τον στηρίζεις και στις χαρές και στις λύπες.

Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και, επειδή γράφτηκαν πολλά, φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με οποιονδήποτε τρόπο για το τι γίνεται μέσα ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι που εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω τους αγώνες μου έξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved