Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας – Συγκινούν τα μηνύματα των συναδέλφων του
Showbiz

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας – Συγκινούν τα μηνύματα των συναδέλφων του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο του ηθοποιού, Νίκου Γιάννακα.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα θλιβερά μηνύματα αποχαιρετισμού των συνάδελφών του.

Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος ανέβασε και κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν.

giannakas-(3).jpg

«Αντίο αγαπημένε μας φίλε. Σήμερα ακόμα μια απώλεια για το θέατρο μας και μάλιστα τόσο πρόωρα. Ο πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφος μας Νίκος Γιάννακας που από πολύ μικρό παιδί υπηρέτησε το θέατρο πλάι στον Δημήτρη Μυράτ έφυγε από κοντά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην αγαπημένη μας συνάδελφο σύζυγο του Έφη Θανοπούλου.
Νίκο μου παρέμεινες πάντα το γελαστό παιδί που ήσουν πάντα, από τότε που δουλεύαμε μαζί στις αξέχαστες περιοδείες της Αυστραλίας το ’82, απ’ όπου και οι φωτογραφίες όπου την μάνα μας ενσάρκωνε η Όλγα Δαλέντζα που έφυγε κι αυτή πριν από λίγες μέρες. Καλό ταξίδι. Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί από το 1ο Κοιμητήριο της Αθήνας», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Καλό ταξίδι Νίκο μου», έγραψε η Βέρα Κρούσκα στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Ένα τεράστιο γιατί. Γιατί, ρε Νίκο μου, έφυγες έτσι; Γιατί, ρε φιλαράκι μου, έφυγες τόσο γρήγορα; Γιατί; Καλό σου ταξίδι, λατρεμένε μου φίλε και αδελφέ», έγραψε ο Κωνσταντίνος Κυριακού.

giannakas-(2).jpg

«Γεννημένοι την 28η Δεκεμβρίου, μην πεις χρονιά θα μου έλεγε, μαζί από το πρώτο έτος της Δραματικής Σχολής, εκεί στο Ωδείο Αθηνών στη Ρηγίλλης κι από τότε φίλοι κολλητοί. Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει παράδοση να γιορτάζουμε μαζί τα γενέθλια μας. Το ίδιο κάναμε και εφέτος. Πού να ξέραμε ότι ήταν τελευταία φορά και δεν βγάλαμε καν φωτογραφίες. Εδώ, πριν τρία χρόνια ατενίζαμε ακόμα με αισιοδοξία το μέλλον. Σήμερα ο Νίκος έφυγε, πήγε να συναντήσει τη μητέρα του, τη θεατρική του μητέρα Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον “θείο” του Δημήτρη Μυράτ, και την μεγαλύτερη ντίβα από όλους, την θεά και κολλητή του φίλη Νατάσσα Μανίσαλη. Δεν ξέρω εάν θα ξαναγιορτάσω τα γενέθλια μου πια», αναφέρει στο μήνυμά της η Άννα Χατζησοφιά.

Ο Νίκος Γιάννακας συμμετείχε σε σειρές και ταινίες τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Είχε εμφανιστεί σε σειρές όπως «Εμείς κι εμείς», «Καλημέρα Ζωή», «Στη σκιά του χρήματος» και αρκετές ακόμη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved