Ξεσπά η Ανδρομάχη: «Θα μου στείλουν εξώδικο αν δεν το κατεβάσω»
Showbiz

Ξεσπά η Ανδρομάχη: «Θα μου στείλουν εξώδικο αν δεν το κατεβάσω»

Η Ανδρομάχη έχει γίνει viral στο Tik Tok τις τελευταίες ημέρες με το τραγούδι από τα παλιά «Παράλληλη αγάπη».

Τα δικαιώματα για την επανεκτέλεση είχε η Χριστίνα Σάλτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός.

«Η Ανδρομάχη έβγαλε το τραγούδι χωρίς να πάρει άδεια, ενώ γνώριζε ότι θα το κυκλοφορήσει η Χριστίνα Σάλτη», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης.

Η Ανδρομάχη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μετά τον σάλο που έχει προκληθεί και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο γράφοντας στη λεζάντα της:

«Ας τα πούμε και ας τα ξεκαθαρίσουμε αφού κανένας αλλος δεν το κάνει για εμάς🙌🏽
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλη σας την αγάπη και την στήριξη, αλήθεια💘
Είστε υπέροχα πλάσματα και είμαι πολύ τυχερή που σας έχω δίπλα μου!
Σ’ευχαριστώ @rania1111 μου που τότε, πριν χρόνια, πίστεψες το «Να ’σουν ψέμα», όσο το πιστεύαμε ο @vasilis_koumentakos κι εγώ!
Είσαι υπέροχος άνθρωπος και σου χρωστάω πολλά!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!
Σας αγαπώ💘💘💘».

andromaxi-(1).PNG

Στο βίντεό της την ακούμε να λέει:

«Νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ και εγώ πάνω σε όλο αυτό που έχει γίνει. Ανέβασα ένα medley, όπως έχω ξανακάνει άλλες δυο φορές. Το ότι εγώ ήθελα να κάνω ένα medley με αυτό το κομμάτι, το γνώριζαν όλοι. Το είχα ανακοινώσει σε όλους και στην εταιρεία και στους συνεργάτες μου. Δεν έκανα κάτι κρυφά. Δεν είμαι ύπουλος άνθρωπος. Ό,τι έχω καταφέρει και όπου έχω φτάσει, το έχω κάνει μόνη μου.

Ανέβασα το "Παράλληλη Αγάπη" σε medley από σεβασμό, για αυτό και έγραψα από κάτω ότι τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και στους ερμηνευτές. Μου είπαν ότι ο κ. Μηλιωτάκης θα μου στείλει εξώδικο σε περίπτωση που δεν κατεβάσω τα βίντεο που έχω ανεβάσει. Όχι απλά στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που προσπαθώ μόνη μου. Γιατί να φοβίσεις και να τρομάξεις έτσι έναν άνθρωπο; Γιατί να γίνει αυτό; Πάρε με ένα τηλέφωνο, όπως έκανα και εγώ και δεν μου απάντησε».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved