Επέτειος γάμου για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: Η γνωριμία, η Μαρίνα και η καθημερινότητά τους
Showbiz

Επέτειος γάμου για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: Η γνωριμία, η Μαρίνα και η καθημερινότητά τους

Το πιο λαμπερό ζευγάρι της showbiz, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν επέτειο γάμου σήμερα, 18 Φεβρουαρίου και κλείνουν οκτώ χρόνια έγγαμου βίου.

Οκτώ χρόνια είναι παντρεμένοι και 13 χρόνια γνωριμίας!

To love story τους

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο, το καλοκαίρι του 2010. Εκείνο το καλοκαίρι, οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος (ήταν ακόμα παντρεμένοι) της πρότειναν να γνωρίσει έναν επίγειο παράδεισο και εκείνη τούς ακολούθησε. Ήταν τα Άχλα της Άνδρου όπου και έμελλε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή έχοντας ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ονόματι Όναρ.

Εκεί λέγεται πως άναψε η «σπίθα» του έρωτά τους. Ένα εβδομαδιαίο περιοδικό έβγαλε τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες της παρουσιάστριας με το νυν σύζυγο της από ουζερί στη Νέα Μάκρη και τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά.

1676317952024-729199821-menegaki-pantzopoulos-(9).jpg

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ο έρωτάς τους έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου πριν από οκτώ χρόνια. Ένας γάμος που κανείς δεν έμαθε ποτέ και που δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος υποδέχτηκαν στις 29 Μαρτίου του 2015 την κόρη τους, την Μαρίνα, η οποία έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

menegaki-pantzopoulos-(16).jpg

Η Ελένη ζει το δικό της παραμύθι! Είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της και ερωτευμένη με τον σύζυγό της Μάκη και πολλές φορές μέσα από τα social media η παρουσιάστρια δημοσιεύει στιγμιότυπα τόσο με τον σύζυγό της όσο και με τη μικρή της κόρη.

Όπως έχει πει η Ελένη, ο Μάκης της δεν ξεχνά ποτέ την επέτειό τους και δωράκι της παίρνει και μαζί περνούν τη βραδιά.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την καθημερινότητά τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved