Μαίρη Συνατσάκη: Η στιγμή που θηλάζει το μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο έγινε viral
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η στιγμή που θηλάζει το μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο έγινε viral

Μια υπέροχη στιγμή μοιράστηκε με τους followers της η Μαίρη Συνατσάκη.

Η όμορφη μανούλα έχει επιστρέψει πλέον κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και συχνά μαζί της παίρνει και την κορούλα της. Όπως έγινε και το απόγευμα της Παρασκευής (17-02).

Η Μαίρη Συνατσάκη απαθανατίστηκε την ώρα που θήλαζε το κοριτσάκι της μέσα στο αυτοκίνητο πριν από ένα επαγγελματικό της ραντεβού και η στιγμή έγινε viral!

synatsaki-(6).jpg

«Κάποια τρώει στο αυτοκίνητο ανάμεσα στα ραντεβού της ημέρας και δεν είμαι εγώ. Δημόσια ευχαριστώ πολύ στα ραντεβού που φοράνε μάσκα και προστατεύουν την πιο μικρουλένια συνεργάτιδα που είχα ποτέ», σχολίασε στην ανάρτηση της η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο στα social media της και η αλήθεια είναι πώς περιγράφει απόλυτα τη νέα της καθημερινότητα με την μικρούλα της, ενώ η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά έχει πει πώς την αγχώνει ιδιαίτερα να δέχεται μηνύματα για το πώς θα είναι σωστή μητέρα και για το πώς θα διαχειρίζεται τις καταστάσεις.

1676657562606-931382623-synatsaki-(1).jpg

Πρόσφατα μάλιστα με αφορμή αυτό έγραψε:

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου, Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Μη μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας» αναφέρει στο βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved