Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι! Η τρυφερή της ανάρτηση!
Showbiz

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι! Η τρυφερή της ανάρτηση!

Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση το μεσημέρι της Κυριακής (19-02) η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα της και αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι!

maleskou-(6).jpg

«Είναι το λεγόμενο «baby pink» και οι ουρανοί «βρέχουν» αγάπη!
Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η «ομπρέλα» σου !
Με αγάπη, η μανούλα σου ☂️🥹🤍🎉🍼🧿🤰 👼🔜

It’ s a girl🤍🥹🙏🎉🎀», έγραψε φορώντας έγραψε λευκές φόρμες και κρατώντας μια ομπρέλα αφού «έβρεχε» λευκά και ροζ πούπουλα!

Δες την ανάρτηση της στη gallery

«Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του».

maleskou-(2).jpg

Όσον αφορά στο φύλο του μωρού δήλωσε: «Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω», είχε δηλώσει η ίδια στο ΟΚ και τελικά αποφάσισε να το αποκαλύψει με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved