Βαγγέλης Αλεξανδρής: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό
Showbiz

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Δύσκολες στιγμές για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή!

Ο ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

alexandris-(6).jpg

Τη δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποκαλύπτονταν πως έφυγε από τη ζωή ο κουμπάρος του.

Ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook αγκαλιά με τη σύζυγό του, Έλενα, και τη σύζυγό του, Έλενα γράφοντας: «Kαλό ταξίδι και καλή αντάμωση κουμπάρε μας».

Δες τη φωτογραφία που μοιράστηκε

«Δεν μπορώ να πω ότι ο δρόμος ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Δηλαδή, δεν βγήκα από τη σχολή και στα δύο χρόνια ήμουν σε μια επιτυχημένη σειρά και με έμαθε όλη η Ελλάδα. Υπήρξαν πολύ ωραίες και εύκολες στιγμές, που απέφεραν και χρήματα και επικοινωνήσαμε το μήνυμα και το έργο που θέλαμε με το κοινό. Υπήρξαν, όμως, και δύσκολες στιγμές, ειδικά μέσα στη δεκαετία της Οικονομικής κρίσης, που έκανα και διάφορα άλλα επαγγέλματα.

1676814560153-685658154-alexandris-(1).jpg

Έτρεχα, για παράδειγμα, και σε μπαρ, αλλά άμα έχεις το σαράκι μέσα σου δεν σταματάς. Και γι' αυτόν τον λόγο άρχισα να γράφω κιόλας.Έχω ανεβάσει δύο θεατρικό μου με μεγάλη επιτυχία και τώρα γράφω το τρίτο, θέλω να πω, λοιπόν, πως δεν κάθομαι απλά και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνό μου. Αυτό έκανα σε όλη τη διαδρομή μου και μέχρι στιγμής «so far so good» (μέχρι εδώ όλα καλά), που λένε και στο χωριό της γυναίκας μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα ο ηθοποιός μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved