Μπάρκα και Σολωμού πιο «καυτές» από ποτέ με sexy αποκριάτικες στολές (photos)
Showbiz

Μπάρκα και Σολωμού πιο «καυτές» από ποτέ με sexy αποκριάτικες στολές (photos)

Οι δύο μεταμφιέσεις της Μαρίας Σολωμού, η sexy στολή της Δανάης Μπάρκα, το αποκριάτικο μακιγιάζ της Σίσσυς Χρηστίδου και η viral επιλογή της Σάντυς Χατζηιωάννου.

Οι Απόκριες καλά κρατούν και το ένα πάρτι διαδέχεται το άλλο. Οι δρόμοι των πόλεων έχουν γεμίσει μασκαράδες και αυτό καθόλου περίεργο δεν είναι, αν σκεφτείς ότι στερηθήκαμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις για σχεδόν 3 χρόνια λόγω κορονοϊού. Σε carnival mood, μάλιστα, βρίσκονται και οι Έλληνες και Ελληνίδες celebrities με τις αποκριάτικες μεταμφιέσεις τους ήδη να περνούν από το Instagram feed μας και να εντυπωσιάζουν.

Τις προηγούμενες μέρες, λοιπόν, και ειδικά το χθεσινό Σαββατόβραδο (18/2) ήταν πολλά εκείνα τα γνωστά μας πρόσωπα που διασκέδασαν σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι δίνοντας έμπνευση με τη στολή τους. Ανάμεσά τους η Μαρία Σολωμού, η Δανάη Μπάρκα που διασκέδασε με τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, τη Μελίνα Νικολαΐδη, την Έλλη Κοκκίνου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved