Λιώσαμε! Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε πριν δύο μήνες και δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία
Showbiz

Λιώσαμε! Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε πριν δύο μήνες και δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία

  Λίγο πριν φύγει το 2022, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μανούλα για πρώτη φορά και σχεδόν δύο μήνες μετά δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία!

Η ίδια έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός δημοσιεύοντας στιγμιότυπα με το νεογέννητο γιο της στο μαιευτήριο.

Ο γιος της πια είναι δύο μηνών και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία με τον μπόμπιρα και τον σύντροφό της, ενώ ήδη έχει αποκαλύψει ότι θα πάρει το όνομα... Νικόλας.

Η Χανιώτισσα ηθοποιός, Σίσσυ Δαμουλάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της υπαστυνόμου Ειρήνης Αναγνωστάκη στο Τατουάζ έγινε μαμά λίγες μέρες πριν την εκπνοή του 2022.

damoulaki-(5).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι και την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί το είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ορθοστασία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντικό να συνοδεύεται από παπούτσια κατάλληλα…», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Σίσσυ Δαμουλάκη και συνόδευσε τη λεζάντα της με μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες είχε ποζάρει με μπλε φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022 δημοσίευσε στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο της, που τον έφερε στον κόσμο τα Χριστούγεννα και έγραψε: «Φέτος τα Χριστούγεννα είχα την τύχη να λάβω το πιο υπέροχο δώρο και ανυπομονώ να διανύσω τη νέα χρονιά γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη με τους ανθρώπους μου, το ίδιο θα ευχηθώ και σε εσάς! Αγάπη και ευτυχία❣️ Αποχαιρετώ και ευχαριστώ το 2022 με αυτό εδώ🎶

"Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ

Ως κανένας αλλος

Στην καρδιά μου ρίζωσε έρωτας μεγάλος."»

sisi-to-tatouaz.jpg

Η Σίσσυ Δαμουλάκη έγινε μαμά και δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία: «H♥️ME. (Βάλαμε τα καλά μας και φωτογραφηθήκαμε)»!

Δείτε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved