Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Χώρισαν οριστικά - Αυτή είναι η τελευταία κοινή εμφάνιση
Showbiz

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Χώρισαν οριστικά - Αυτή είναι η τελευταία κοινή εμφάνιση

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου χώρισαν οριστικά. 

Κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, Πρωινό μας, η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος παίρνουν «βελούδινο» διαζύγιο.

Να σας θυμίσουμε ότι οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν πρόσφατα και τη ρώτησαν για τον Σπύρο Δημητρίου και εκείνη έγινε έξαλλη.

«Είναι μια μέρα που δεν την πολυσυμπαθώ. Χαίρομαι όμως που ο άνθρωποι τη βρίσκουν χαριτωμένη και κάνουν δώρα ο ένας στον άλλον. Είναι ωραίο να βρίσκουμε αφορμές για να εκφράζουμε την αγάπη μας αλλά δεν είναι μια γιορτή που με συγκινεί. Χαίρομαι όμως που θα τραγουδήσω έναν από τους πιο ερωτικούς συνθέτες (Κραουνάκη) στη χώρα μας».

zoyganeli-spiros-dimitriou-(3).jpg

Και συνέχισε λέγοντας για την ημέρα των ερωτευμένων: «Με τον σύζυγό μου δεν ανταλλάξαμε δώρα, δεν πιστεύω σε αυτή τη μέρα. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ πιεστικό αυτό. Σήμερα, ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε δυο ανθρώπους που ενώθηκαν, δημιούργησαν κάτι και αυτό γιορτάζουμε σήμερα. Μια άλλη μέρα μπορούμε να συναντηθούμε να πούμε για τα προσωπικά μου. Δε θα είναι εδώ σήμερα ο σύζυγός μου».

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί δημόσια για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2022 σε συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο θέατρο Άλσος και δείτε την τελευταία κοινή τους εμφάνιση στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved