J2US: Το βιογραφικό της κυρίας Στέλλας, ο θάνατος του γιου της, τα εγγόνια και η κατάθλιψη
Showbiz

J2US: Το βιογραφικό της κυρίας Στέλλας, ο θάνατος του γιου της, τα εγγόνια και η κατάθλιψη

J2US: Η αγαπημένη κυρία Στέλλα που πολλές φορές έχουμε δει μέσω της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά αλλά και των Ράδιο Αρβύλα, συμμετέχει αυτή τη σεζόν στο λαμπερό σόου του Alpha.

Η ίδια έκανε την έκπληξη και είπε το μεγάλο "ναι" στον Νίκο Κοκλώνη, και πλέον την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Πάνου Καλίδη στο Just the 2 of us που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο.

Πόσα γνωρίζετε όμως για εκείνη και τη ζωή της τηλεμαγείρισσας από τις Σέρρες; Παρακάτω σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες που θα θέλατε να ξέρετε για την κυρία Στέλλα Σολωμίδου!

Η καταγωγή της είναι από τις Σέρρες, αλλά έχει ζήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Γερμανία. Άρχισε να ασχολείται με ασφάλειες και έκανε καριέρα ως ασφαλίστρια για αρκετό καιρό. Έχει μία κόρη από την οποία έχει αποκτήσει δύο εγγονές!

stellasolomidou-(2).jpg

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Είχε και έναν γιο τον οποίο έχασε σε μικρή ηλικία καθώς αρρώστησε βαριά.


Η κατάθλιψη και η ενασχόληση με την τηλεόραση

Ο τραγικός θάνατος του γιου της, ήταν η αφορμή για καινούργια ξεκινήματα. Μετά από αυτό το συμβάν άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον θάνατο του γιου της έπαθε κατάθλιψη και η κόρη της για να την βοηθήσει, της πρότεινε να ξεκινήσει σε τοπικό κανάλι των Σερρών την δική της μαγειρική εκπομπή.

«Έχασα το παιδί μου και έπεσα σε κατάθλιψη. Όλως τυχαίως η κόρη μου πήγε σε μία φίλη της που είχαν τοπικό κανάλι και έψαχναν μάγειρα. Η κόρη μου για να με βγάλει από τα φάρμακα και την κατάθλιψη λέει "ας πάρω ένα τηλέφωνο." Μου λέει "μαμά, πας να μαγειρέψεις στο Επιλογές;" και της λέω ναι. Πάω εκεί, με ρωτάνε αν έκανα ποτέ ξανά τηλεόραση, ποτέ τους λέω. Είναι σαν να πίνεις καφέ με τις φιλενάδες σου, μου είπαν.», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η κυρία Στέλλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved