Φωτεινή Αθερίδου: Η συνεργασία με τον σύζυγό της και το νέο μέλος στην οικογένειά τους
NDP photo agency
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Η συνεργασία με τον σύζυγό της και το νέο μέλος στην οικογένειά τους

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Φωτεινή Αθερίδου μιλά για την οικογενειακή ευτυχία της, για τη σειρά «The friend», που υπογράφει, αλλά και για την καλύτερη θεατρική σεζόν της ζωής της με τον «Μισάνθρωπο» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Μας έκανε να γελάσουμε και να συγκινηθούμε μέσα από τη σειρά «The friend». Η Φωτεινή Αθερίδου υπογράφει το πρωτότυπο κωμικό σίριαλ, που μετά την επιτυχημένη πορεία του στο ΑΝΤ1+ προβάλλεται και από τον ΑΝΤ1.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που η σειρά μου προβάλλεται και από τον ΑΝΤ1. Είχα πολλά χρόνια την ιδέα, αλλά και την επιθυμία να τη γράψω. Την εμπιστεύομαι αυτή την ιδέα, γιατί μου βγήκε αβίαστα και αντανακλαστικά. Η απαίτησή μου ως θεατή με οδήγησε σε αυτό το σενάριο και είμαι πολύ ευτυχισμένη που έγινε πραγματικότητα! Όλο το καστ είναι πολύ δυνατό και όλοι έχουν προσωπική λάμψη και γκελάρουν με τον δικό τους τρόπο.

Τους ευχαριστώ καθέναν ξεχωριστά που το πίστεψαν και το υπερασπίστηκαν! Θεωρώ πως η Κατερίνα Μαυρογιώργη φέρνει έναν νέο αέρα ως καινούργιο πρόσωπο στην τηλεόραση -γιατί εμείς στο θέατρο την ξέραμε καλά-, είναι φρέσκια, όμορφη, ταλαντούχα και πιστεύω θα κάψει καρδιές... Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι παιχταράς όπως πάντα, και ταμάμ για τον ρόλο που έχω γράψει. Είναι ένας ηθοποιός που πάντα θαύμαζα», λέει η Φωτεινή στη Realnews, για τη σειρά που υπογράφει σκηνοθετικά ο Σέργιος Κωνσταντινίδης.

Κεντρικός θεματικός άξονας είναι η έννοια της φιλίας.

«Με απασχολούσε... Όλη αυτή η φάση με τα social, που πλέον βρίσκεις συντρόφους από εκεί, κάνεις φίλους από εκεί. Από τη μια είναι εξέλιξη, από την άλλη πάντα μου δημιουργούσε μια θλίψη αυτή η απομόνωση».

atheridou-(2).webp

Στην προσωπική της ζωή η Φωτεινή έχει καρδιακούς φίλους μέσα από τη δουλειά και ο ανταγωνισμός δεν την αγγίζει.

«Έχω πολύ καλούς φίλους στον χώρο του θεάτρου που τους αγαπώ τρομερά και τους θαυμάζω! Ο ανταγωνισμός είναι θέμα ανθρώπου, όχι θέμα δουλειάς. Αν βλέπεις τους άλλους ανταγωνιστικά, ανταγωνισμό θα εισπράττεις και εσύ», εξηγεί.

Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική της ζωή, αφού με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, συνεργάζεται στη σειρά.

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Μόνο αγάπη! Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός πάρα πολύ χρήσιμος για έναν δημιουργό, και ήταν διπλή η χαρά που έπαιξε στη σειρά μου, γιατί είναι και αυτός ένα φρέσκο πρόσωπο στην τηλεόραση και προσθέτει στο καστ αυτόν τον αέρα. Επιπλέον τον αντιμετωπίζω σαν συνδημιουργό, αφού όλα όσα γράφω πρώτα τα διαβάζω σε εκείνον και έχει και δικές του ιδέες η σειρά».

Το πραγματικά σπουδαίο, ωστόσο, είναι η όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί με τον γιο τους καθώς και το ότι οι δυο τους σε λίγους μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

«Ήθελα πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια, να έχει και ο Θοδωρής παρέα, γιατί εγώ είμαι μοναχοπαίδι, και γενικά μου αρέσει η φασαρία στο σπίτι! Είμαι καλά και περιμένω με χαρά να καλωσορίσουμε το καινούργιο μέλος πρώτα ο Θεός», λέει στην «R» η εγκυμονούσα Φωτεινή Αθερίδου, που συνεχίζει να ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «Εμπορικό», για την παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

«Η παράσταση αυτή είναι μια ευτυχία! Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι ένα απαράμιλλο ταλέντο, τον χαζεύω κάθε μέρα, τον παρατηρώ και προσπαθώ να κρατηθώ να μη γελάω! Είναι στην καρδιά μου πλέον η Ευγενία Σαμαρά, την οποία γνώρισα τόσο καλά σε αυτή τη δουλειά.

Με έχει αφήσει άφωνη και ως άνθρωπος διότι έχει μια φανταστική προσωπικότητα που σε έλκει σαν μαγνήτης αλλά και ως ηθοποιός γιατί είναι απίστευτα δουλευταρού. Η Αθηνά Μουστάκα είναι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη. Γενικά με αυτούς τους συναδέλφους τον Γιάννη Κακλέα σκηνοθέτη, που τον αγαπώ αληθινά για το ομαδικό πνεύμα του και την καλή ψυχή του, περνάω την καλύτερη θεατρική σεζόν της ζωής μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved