Λιλή Περγαντά: «Ένας νέος επιχειρηματίας θα πρέπει να έχει φλόγα στα μάτια του»
Showbiz

Λιλή Περγαντά: «Ένας νέος επιχειρηματίας θα πρέπει να έχει φλόγα στα μάτια του»

Η Λιλή Περγαντά, ιδιοκτήτρια της Power Health, αποδέχθηκε την πρόκληση του ΑΝΤ1 για το «Dragons' Den» και μας εκπλήσσει με τη συμμετοχή της.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας έκανε το όραμά της πραγματικότητα και οι δυσκολίες στην πορεία της ήταν απλά μια πρόκληση και ένα μάθημα: αυτό της υπομονής.

  • Παρακολουθείτε τηλεόραση;

Δεν παρακολουθώ, γιατί οι καθημερινές υποχρεώσεις μου δεν το επιτρέπουν.

  • Πόση ώρα σκεφτήκατε την πρόταση για το «Dragons' Den»;

Σίγουρα χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να πω το «ναι». Οι ώρες εργασίας στην Power Health είναι πολλές και η παρουσία μου εκεί επιβεβλημένη. Ωστόσο, όταν άκουσα το concept της εκπομπής με ενθουσίασε. Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να προσφέρεις βοήθεια σε νέους επιχειρηματίες που αξίζουν να έχουν μια θέση στον επιχειρηματικό κόσμο.

  • Η εκπομπή υπόσχεται το όνειρο κάθε νέου επιχειρηματία, να βρει δηλαδή έναν δυνατό επενδυτή. Πιστεύετε πως θα καταφέρουν να ανθίσουν οι επιχειρήσεις μέσα από το project;

Όλοι οι «Dragons» είμαστε άτομα που γνωρίζουμε πολύ καλά τον κόσμο του επιχειρείν. Αν ένας νέος επιχειρηματίας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, κάνοντας το δικό του όραμα και δικό μας τότε σίγουρα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής του.

perganta.jpg
  • Ποια είναι η ουσιαστικότερη πρόκληση για εσάς στο «Dragons' Den»;

Συνήθως όσοι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας. Για εμένα ήταν μεγάλη πρόκληση να εμφανιστώ σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι οι προκλήσεις δεν με φοβίζουν. Αντίθετα, τις επιδιώκω.

  • Τι πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας για να κερδίσει το ενδιαφέρον σας;

Θα πρέπει να έχει φλόγα στα μάτια του! Να πιστεύει τόσο στην ιδέα του που να μην με κάνει καθόλου να αμφιβάλλω. Να στοχεύει ψηλά και να τον παρασύρει το πάθος της δημιουργίας και της προσφοράς, είπε η Λιλή Περγαντά στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved