Αργύρης Αγγέλου: «Ήταν μαγική εμπειρία το "Φλόγα και άνεμος"»
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Ήταν μαγική εμπειρία το "Φλόγα και άνεμος"»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Παρά Πέντε και στις Σαββατογεννημένες, δύο σειρές μέσα από τις οποίες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

  • Πώς νιώθεις όταν από πολλά θεατρικά βήματα, σου μιλούν με ενθουσιασμό και συγκίνηση για τον ρόλο στο «Πάρα Πέντε» και στις «Σαββατογεννημένες»;

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός που έχω υπάρξει σε δυο δουλειές που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ. Πάντα χαίρομαι όταν μου μιλάνε γι’ αυτές. Σοκάρομαι όταν βλέπω μικρά παιδιά που της ανακαλύπτουν τώρα.

Μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό ότι ο περισσότερος κόσμος με γνωρίζει από ‘κει και όχι από το θέατρο, γιατί η τηλεόραση είναι πιο μαζικό μέσο. Δεν με τρόμαξε όμως πότε η τυποποίηση, γιατί ήξερα μέσα μου ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα. Άλλωστε, δούλεψα πολύ γι’ αυτό κυρίων στο θέατρο, γιατί η τηλεόραση είναι και λίγο θέμα τύχης.

argirisaggelou-(4).jpg

Και τώρα πια αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο, γιατί ο χρόνος έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μεγάλωσα όπως όλοι μας! Υπάρχει αισθητή χρονική απόσταση από τότε, οπότε θέλοντας και μη πάμε παρακάτω.

Δεν είναι τυχαίο ότι πια αρχίζουν σιγά σιγά και έρχονται διαφορετικοί ρόλοι τηλεοπτικά. Χρειάστηκε να περάσουν 15-16 χρόνια. Ήξερα όμως ότι θα συμβεί. Οπότε με την επιμονή είχα και γαϊδουρινή υπομονή!

  • Φέτος στην αρχή την σεζόν σε είδαμε σε ένα διαφορετικό ρόλο στο «Φλόγα και Άνεμος» στην ΕΡΤ. Στην πορεία σου μέχρι και σήμερα, σε κατηγοριοποίησαν ποτέ άνθρωποι του χώρου σε συγκεκριμένους ρόλους ή projects, αντιμετωπίζοντας δυσκολία στο επόμενό σου βήμα;

Ήταν μαγική εμπειρία το «Φλόγα και Άνεμος» για μένα και το χρωστάω στη Ρέινα Εσκενάζυ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Αισθάνομαι ότι αυτή ήταν η τηλεοπτική μου ενηλικίωση και εύχομαι να ήταν η αρχή για πολλά όμορφα πράγματα που θα ήθελα να κάνω από δω και πέρα, γιατί πραγματικά την αγαπάω πολύ την τηλεόραση. Όσο για την κατηγοριοποίησα, φαντάζομαι ότι συνέβη!

Δεν το γνωρίζω με γεγονότα, αλλά μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να έχει συμβεί και χωρίς να το ξέρω. Έτσι κι αλλιώς την ταμπέλα την έχουμε εύκολη γενικότερα... Όσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία που κάνεις, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ταμπέλα που σου κολλάνε. Εδώ είμαστε για να τις σπάμε όμως, είπε ο Αργύρης Αγγέλου στο ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved