Βασίλης Τριανταφύλλου για Παγιδευμένους: «Πολλές φορές λάμβανα απειλητικά μηνύματα»
Showbiz

Βασίλης Τριανταφύλλου για Παγιδευμένους: «Πολλές φορές λάμβανα απειλητικά μηνύματα»

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου μίλησε για όλα και φυσικά για τη σειρά Παγιδευμένοι σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε, ότι αρκετές φορές κατά τη διάρκεια που οι Παγιδευμένοι έπαιζαν στην τηλεόραση, εκείνος δεχόταν απειλητικά μηνύματα, λόγω του ρόλου.

  • Τηλεοπτικά ποια είναι τα σχέδιά σου;

Θα είμαι στην σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» γιατί ο Άγγελος θα έρχεται σε μορφή flashback. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα κάνει και άλλες αποκαλύψεις στη συνέχεια.

Ακόμη γεύομαι αυτή την επιτυχία και δεν έχω συζητήσει κάτι άλλο. Είναι νωρίς!

  • Τι σε δυσκόλεψε στον ρόλο του κακού;

Ότι ο Άγγελος ήταν ο μόνος που ήξερε την αλήθεια αλλά δεν έπρεπε να φανεί. Το να κρύβεται πίσω από το μυστικό του είχε ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Στη συνέχεια δεν με δυσκόλεψε κάτι και εκεί ήταν και το στοίχημά μου.

Όταν ο ρόλος άλλαξε χαρακτήρα και έγινε αυτός ο εκδικητικός Άγγελος ήταν μια ευκαιρία να δείξω την παλέτα μου υποκριτικά. Είμαι ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτή τη σειρά. Δούλεψα πολύ για να τα βγάλω εις πέρας.

  • Αισθάνθηκες ποτέ «Παγιδευμένος;»

Ναι αλλά δεν έμεινα πολύ. Μόλις καταλαβαίνω ότι αρχίζω και βαλτώνω γιατί πολλές φορές μόνοι μας παγιδεύουμε τα όνειρά μας έσπαγα τα δεσμά. Βρίσκω τον τρόπο να ξεφεύγω.

  • Δέχτηκες υβριστικά μηνύματα όταν αποκαλύφθηκε πως εσύ είσαι ο δολοφόνος;

Σαν Βασίλης Τριανταφύλλου έχω λάβει μεγάλη αγάπη από το κοινό. Σαν Άγγελος Χατζής ούτε στον εχθρό σου να μην τύχει (γέλια). Πολλές φορές κατά την προβολή του επεισοδίου που το κοινό είναι πιο θερμό λάμβανα απειλητικά μηνύματα. Του τύπου ότι θα με σκοτώσουν αν με πιάσουν στα χέρια τους (γέλια). Μόλις τελειώνει το επεισόδιο όμως το κοινό ηρεμούσε.

  • Η αναγνωσιμότητα άλλαξε τη ζωή σου;

Δεν έχω δει διαφορά. Συνεχίζω να κάνω τα πράγματα που έκανα, αλλά είναι όμορφο ότι αναγνωρίζεται η δουλειά σου.

  • Θα έπαιρνες μέρος σε κάποιο ριάλιτι, τόπου «Survivor»;

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, όχι δεν θα το έκανα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σίγουρα πάντως δεν θα άφηνα κάποια δουλειά για να πάω στο «Survivor». Τώρα αν δεν είχα δουλειά δεν ξέρω, αλλά σίγουρα είναι έξω από μένα.

  • Το ότι το πτυχίο σας εξισώθηκε με αυτό των Λυκείων σε στεναχωρεί;

Αντί να προστατευτεί το επάγγελμά μας γίνεται το αντίθετο. Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συμβαίνει γιατί έχουμε αφιερώσει χρόνο στις σπουδές μας και με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούμε να κάνουμε πια ούτε Bachelor ούτε Master. Είμαστε απλά σαν απόφοιτοι Λυκείου. Στην χώρα που γέννησε το θέατρο και τον πολιτισμό το να θέλουμε να ειδικευτούμε ακόμη περισσότερο σε κάποια πράγματα και να μας στερούν αυτή την δυνατότητα είναι κρίμα, είπε ο Βασίλης Τριανταφύλλου στο ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved