Ιωάννα Τούνη: H βόλτα με τον μπέμπη της στη Γλυφάδα και το στιλ που μας ξετρέλανε
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: H βόλτα με τον μπέμπη της στη Γλυφάδα και το στιλ που μας ξετρέλανε

Τις βόλτες με το μωρό της ξεκίνησε η Ιωάννα Τούνη.

Ο μπεμπάκος της σαράντισε, ο καιρός είναι καλός και έτσι βρήκε την ευκαιρία να βγει με το μωρό της να πιεί έναν καφέ μετά την επίσκεψη στο γιατρό τους.

Η όμορφη Ιωάννα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας που πλέον το μωράκι της έχει μεγαλώσει λίγο και μπορεί να τον παίρνει παντού μαζί της και να «φτιάχνει» στιγμές!

1676811503528-122387389-touni-(1).jpg

Αυτή τη φορά όπως η ίδια λέει στο story της άδραξε την ευκαιρία και πήγαν μαζί μια όμορφη βόλτα στη Γλυφάδα.

Όπως θα δεις και στο βίντεο η Ιωάννα είχε ένα υπέροχο στιλ με τα καλοφτιαγμένα της μαλλιά, τα υπέροχα γυαλιά ηλίου της και το casual στιλ της.

Δες το βίντεο

«Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε», είπε πρόσφατα η Ιωάννα σε ένα ξέσπασμα που είχε αναφορικά με σχόλια που έχει λάβει για το γεγονός ότι βγαίνει συνέχεια βόλτες και παίρνει και το παιδί μαζί της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved