Επική στιγμή! Η αφιέρωση της Δέσποινας στον Βασίλη και το ζεϊμπέκικο της Άννας Βίσση άλα Μπισμπίκη
Showbiz

Επική στιγμή! Η αφιέρωση της Δέσποινας στον Βασίλη και το ζεϊμπέκικο της Άννας Βίσση άλα Μπισμπίκη

 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Hotel Ερμού όπου τραγουδά η Άννα Βίσση και οι δυο γυναίκες «έβαλαν φωτιά» στην πίστα!

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα με την Άννα Βίσση γράφοντας super star και «ό,τι έχω ζήσει το ‘χει πει η Βίσση».

vissi-vandi.JPG

Ενώ και ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε στιγμιότυπο και είδαμε τις δύο γυναίκες να τραγουδούν μαζί!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο άνθρωπος που έφερε κοντά τις δυο τραγουδίστριες και έπειτα από μια συνάντηση στο σπίτι του, τις είδαμε να ανεβαίνουν στη σκηνή του J2US.

Έκτοτε η Άννα και η Δέσποινα διατηρούν άριστες σχέσεις!


Μάλιστα, όπως θα δείτε η Δέσποινα χθες αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Βασίλη της και… η Άννα Βίσση που έχει χιούμορ άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο αλά Μπισμπίκη… και αυτό το βίντεο δημοσιεύτηκε από το fannaticslive στο TikTok και σίγουρα θα γίνε viral!


Οι θαμώνες αποθέωσαν τις δύο γυναίκες και όπως φαίνεται τόσο η Δέσποινα όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετωπίζουν με χιούμορ τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τις τρυφερές στιγμές τους on stage.

Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο TikTok όσο και τις αναρτήσεις τους του ερωτευμένου ζευγαριού που χθες διασκέδασε στην Άννα Βίσση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved