Ειρήνη Μιχαήλ: Η εμφάνιση στο J2US, το "The Voice" και η συγκλονιστική ιστορία με τον πατέρα της
Showbiz

Ειρήνη Μιχαήλ: Η εμφάνιση στο J2US, το "The Voice" και η συγκλονιστική ιστορία με τον πατέρα της

Την Ειρήνη Μιχαήλ τη γνωρίσαμε μέσα από το The Voice και ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του J2US καθώς θα τη βλέπουμε σε ρόλο coach έχοντας στο πλευρό της τη Μαρία Αντωνά.

Η συμμετοχή στο The Voice

mixail-(2).jpg

H νεαρή και πολύ όμορφη Ειρήνη Μιχαήλ δοκίμασε τις δυνάμεις της στο τάλεντ σόου και επέλεξε μία αγαπημένη επιτυχία από το ρεπερτόριο του Σάκη Ρουβά για να πείσει τους coaches ερμηνεύοντας το "Άντεξα". Όμως δεν άρεσε ως ερμηνεία στον Σάκη. Αντιθέτως η Ελεονώρα Ζουγανέλη γύρισε και τελικά η Ειρήνη κατάφερε να περάσει στο τάλεντ σόου.

Τα βήματά της στο χώρο της μουσικής

mixail-(9).jpg

Η Ειρήνη Μιχαήλ έχει εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik και μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τρία τραγούδια. Τα τραγούδια της είναι τα: “Τίποτα“, “Τι έκανες” και “Boomerang” και έχουν σημειώσει πολλές χιλιάδες views στο YouTube. Μάλιστα, η Ειρήνη Μιχαήλ έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, μεταξύ των οποίων οι Μανώλης Κονταρός, Γιώργος Τσαλίκης, Stan.

Η συγκλονιστική ιστορία με τον πατέρα της

mixail-(10).jpg

Στη σκηνή του “The Voice” και μπροστά από τους 4 coaches, η Ειρήνη Μιχαήλ είχε αποκαλύψει μια συγκλονιστική ιστορία σχετικά με τον πατέρα της. Δήλωσε ότι δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίσει από κοντά τον βιολογικό της πατέρα. Συγκεκριμένα είπε:

«Τον βιολογικό μου πατέρα δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και η μόνη επαφή οπτική που έχω μαζί του είναι από μία φωτογραφία που έχει η μητέρα μου. Ο πατέρας μου έκανε μία απόπειρα να βρεθούμε στα 9 μου και άλλη μία στα 14 μου αλλά εγώ δεν ήθελα να έχω επαφές μαζί του»

Η Ειρήνη Μιχαήλ συνέχισε λέγοντας: «Στα 22 μου πληροφορήθηκα ότι έφυγε από την ζωή και έτσι ποτέ δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω. Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα όλη μου τη θεωρία και την ιδεολογία γύρω από τη συγχώρεση και αποφάσισα να αλλάξω σκεπτικό. Όλοι οι άνθρωποι στη ζωή αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved