Ο Φώτης Μεταξόπουλος έκανε την αποκάλυψη! Με τι ασχολείται σήμερα ο γιος του, Πάνος!
Showbiz

Ο Φώτης Μεταξόπουλος έκανε την αποκάλυψη! Με τι ασχολείται σήμερα ο γιος του, Πάνος!

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο του, Πάνο Μεταξόπουλο και αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα.

  • Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε;

Προς το παρόν ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου, τα υπόλοιπα τα έχω αναθέσει στα παιδιά μου. Ο μεγάλος μου γιος ο Πάνος έχει αποτραβηχτεί στο Αγκίστρι που έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια και ο Κοσμάς και η Κατερίνα ασχολούνται με την σχολή που έχουμε στο Χαλάνδρι. Η κόρη μου σπουδάζει θεατρολογία και μαζί με μια κοπέλα θα φτιάξουν μια εργασία για μένα, για τη ζωή μου 70 χρόνια χορεύοντας που θα παρουσιαστεί στο πανεπιστήμιο τον Μάρτιο.

  • Πώς είναι η καθημερινότητά σας;

Αφοσιώνομαι μόνο σε δυο λέξεις. «Μ’ αγαπάω», αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου δίνει δύναμη. Πρώτα έμαθα να με αγαπάω και μετά είπα «σ’ αγαπώ».

  • Υπήρξαν στιγμές της ζωής σας που δεν σας αγαπούσατε;

Όταν είσαι μικρός ασχολείσαι με τις άλλες αγάπες των παιδιών και των γυναικών. Τώρα από το πρωί ως το βράδυ ασχολούμαι με το σώμα μου. Κάθε πρωί μετά το ξύρισμα λέω στον καθρέφτη με αγαπάω και μου λέει και αυτός το ίδιο.

Ό,τι κακό και αν έρθει ζαμάν φου. Να φανταστείτε ότι έχω κάνει και τρία τραγούδια αφιερωμένα στον Φώτη. Το πρώτο είναι το «Εγώ μου και εγώ», το δεύτερο «Ο εμένας» και το τρίτο είναι το «Ζεϊμπέκικο του Φώτακα». Τόσα χρόνια η ασχολία μου ήταν ο χορός και το πώς θα διασκεδάσω τον κόσμο. Τώρα είναι η εποχή να διασκεδάσω τον εαυτό μου. Έχω αποφασίσει να φύγω χορεύοντας ζεϊμπέκικο, είπε ο Φώτης Μεταξόπουλος στον Ανδρέα Θεοδώρου στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved