Παπαματθαίου: Το J2US, η τηλεόραση, ο ηθοποιός μπαμπάς του & η εξομολόγηση για τη μαμά του
Showbiz

Παπαματθαίου: Το J2US, η τηλεόραση, ο ηθοποιός μπαμπάς του & η εξομολόγηση για τη μαμά του

Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη στο φετινό J2US είναι η συμμετοχή του Ιάσονα Παπαματθαίου με coach την Ηρώ.

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».

papamathaiou-iasonas-(1).jpg

Η αλήθεια είναι όμως βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής αλλά έκανε μόνο θέατρο. Είναι γιος του αγαπημένου ηθοποιού, Τάκη Παπαματθαίου και οι δύο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η ρουτίνα».

Ο Ιάσονας στο θεατρικό σανίδι έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της υποκριτικής και τους έχει κερδίσει όλους!

papamathaiou-iasonas-(7).jpg

«Εκείνος το ήθελε από μικρός, εγώ το μόνο που του είπα, είναι: "Είσαι σίγουρος Ιάσονα, δε βλέπεις πόσο δύσκολα είναι;". Μου είπε ότι το ήθελε και τότε του απάντησα: "Εντάξει, προχώρα...". Εγώ, βλέποντας τις δυσκολίες, την αναξιοκρατία, το αφιλότιμο χαρακτηριστικό του επαγγέλματος, όταν μου το είπε, δεν ήταν κάτι που θα με ενθουσίασε. Αφιλότιμο είναι! Εμένα σε κάποιες περιπτώσεις έπαθε και η υγεία μου», έχει δηλώσει ο Τάκης Παπαματθαίου

Η εξομολόγηση για τη μητέρα του

1677152586353-66455728-papamathaiou-iasonas-(2).jpg

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

«Η ίδια μου η μητέρα ήταν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, γιατί ήταν μία νέα ταλαντούχα, φέρελπις, του θεάτρου Τέχνης, αλλά όταν χώρισε από τον πατέρα μου ήταν κατά κάποιο τρόπο εκτεθειμένη και είχε υποστεί από διάφορους, διάφορα. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει εκείνη την εποχή, είχε να μεγαλώσει εμένα, είχε δύο γονείς που αρρώσταιναν βαριά οπότε… Επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο, σκηνοθετεί ερασιτέχνες σε πολιτιστικούς συλλόγους», έχει πει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved