Γιώργος Γερολυμάτος: «Παντρεύτηκα στην πιο ώριμη ηλικία. Ήμουν σχεδόν 50 ετών»
Showbiz

Γιώργος Γερολυμάτος: «Παντρεύτηκα στην πιο ώριμη ηλικία. Ήμουν σχεδόν 50 ετών»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γάμους που έχει κάνει ενώ επεσήμανε πως παντρεύτηκε στην πιο ώριμη ηλικία.

  • Έχετε κάνει δύο γάμους στη ζωή σας...

Ναι, ο πρώτος ήταν με μία Γερμανίδα μεγαλύτερή μου, που κράτησε πολύ λίγο. Με τη δεύτερη γυναίκα μου είμαστε ακόμη μαζί, έχουμε και ένα κοριτσάκι δεκαπέντε χρονών, έχω και εγγόνια από τον γιο μου, που έχω από τον πρώτο μου γάμο.

  • Με τη δεύτερη σύζυγο είστε πολλά χρόνια παντρεμένος, πώς καταφέρατε να κρατήσετε ζωντανό τον γάμο σας;

Παντρεύτηκα σχετικά σε πιο ώριμη ηλικία, ήμουν σχεδόν πενήντα χρονών. Οπότε είχα αποφασίσει να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δεν ήταν μια επιπόλαιη απόφαση να κάνω οικογένεια ξανά, αν και δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Με τη γυναίκα μου πριν παντρευτούμε, είχαμε σχέση οχτώ χρόνια. Την αγάπησα και έτσι αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι είναι και αρκετά νεότερή μου. Μου έδωσε ενέργεια όλο αυτό.

Η νεότητά της με αναζωογονεί ακόμη και σήμερα. Είμαστε φίλοι και μετά ζευγάρι, αυτό έχει κάνει τον γάμο μας να έχει γερά θεμέλια.

gerolimatos11.webp
  • Είναι αλήθεια ότι είστε ο πρώτος άντρας καλλιτέχνης που φωτογραφηθήκατε γυμνός για το «Playboy»;

Ναι, αλήθεια είναι. Ήταν ημίγυμνη φωτογράφιση. Στα απόκρυφα σημεία είχα μια σκιά. Δεν είχε γίνει στην Ελλάδα ποτέ. Ήταν μια φωτογράφιση πολύ αισθησιακή, πολύ ωραία. Ήμουν ο πρώτος που γδύθηκα σε περιοδικό. Υπήρχε μια μικρή ομάδα, οι οποίοι το είδαν στραβά. Και λεφτά πήρα καλά και μου έκανε πάρα πολύ καλό στην καριέρα μου και συζητήθηκα ευμενώς περισσότερο. Στο μαγαζί γινόταν χαμός για ένα διάστημα θυμάμαι.

  • Δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο σας από άνδρα ή γυναίκα για να σας προωθήσει στη δουλειά;

Βεβαίως. Και από άνδρα και από γυναίκα.

  • Και πώς αντιδράσατε;

Όταν δεν θέλετε, κυρία μου, κάποιον ή κάτι, σηκώνεστε και φεύγετε. Είναι πολύ απλό. Τώρα αυτά που κάνουν για εντυπώσεις και λένε ότι μου την έπεσε και με κυνήγησε κλπ., δεν νομίζω. Πρέπει να δώσεις δικαίωμα, να σε κυνηγήσει, να σε πιέσει, να σε πρεσάρει ο άλλος. Και βεβαίως με έχουν πιέσει κι εμένα, αλλά γλίστραγα σαν το χέλι. Έφευγα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Κι ειδικά όταν είσαι εμφανίσιμος, είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος στον Παναγιώτη Βαζαίο στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved