Γιώργος Γερολυμάτος: «Το παιδί μου αθωώθηκε και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για πάντα»
Showbiz

Γιώργος Γερολυμάτος: «Το παιδί μου αθωώθηκε και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για πάντα»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο του που είχε συλληφθεί το 2018.

  • Ο γιος σας είχε κατηγορηθεί και είχε συλληφθεί το 2018 έπειτα από καταγγελίες για εμπλοκή του στην εκβίαση μεσιτών ακινήτων, εργολάβων, αλλά και αγοραστών σπιτιών, αργότερα ωστόσο αθωώθηκε και δεν είχε καμία σχέση με το κύκλωμα αυτό. Αυτή η περιπέτεια σας έχει σημαδέψει;

Με είχε πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα θα τον πείραζε. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ήξερα πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι, τόσα χρόνια που είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθαρό το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα.

Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος του. Η δικαιοσύνη ωστόσο έλαμψε και αθωώθηκε γί’ αυτήν την υπόθεση. Από την αρχή όμως εγώ ήμουν σίγουρος για το παιδί μου και ότι ήταν λάθος εμπλεκόμενος. Ευτυχώς όλα τελείωσαν αισίως.

Αυτό που με στεναχώρησε τότε ήταν ότι έπρεπε εγώ να ενημερώσω τα μίντια, τα κανάλια και τις εφημερίδες, να γράψουν για την αθωωτική απόφαση. Όταν όμως είχαν βγει στην αρχή οι κατηγορίες έπεσαν πάνω μου, όπως και στο παιδί μου. Ξέρω βέβαια ότι πάντα το σκάνδαλο πουλάει περισσότερο. Περασμένα, ξεχασμένα όμως. Το παιδί μου αθωώθηκε και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για πάντα.

  • Πείτε μου τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ετοιμάζω μια υπέροχη δουλειά με τον μεγάλο ερμηνευτή Κώστα Χατζή. Μου έδωσε κάποια τραγούδια του να ερμηνεύσω και αυτόν τον καιρό βρίσκομαι στο στούντιο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, θα τα κυκλοφορήσουμε με την εταιρεία μου «Real Music».

Οι εμφανίσεις μου συνεχίζονται κανονικά στο «Gold» στο Περιστέρι και περιμένω με χαρά τον κόσμο να απολαύσει το πρόγραμμά μας, είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved