Ναταλία Αργυράκη: Η συνεργασία με τη Γερμανού, η συμμετοχή στο J2US και η δίδυμη αδερφή της
Showbiz

Ναταλία Αργυράκη: Η συνεργασία με τη Γερμανού, η συμμετοχή στο J2US και η δίδυμη αδερφή της

Με μια εμφάνιση από τις λίγες η Ναταλία Αργυράκη έκανε τη διαφορά στο J2US αφού παρέα με τον coach της, Γιώργο Βογιατζάκη έκαναν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες τόσο σκηνικά όσο και ερμηνευτικά!

Ποια είναι η Ναταλία Αργυράκη

argyraki-(7).jpg

Τη Ναταλία γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τα εξαιρετικά ρεπορτάζ της.

«Εγώ πάω όπου με πάνε οι δυνάμεις μου. Μέχρι πριν έναν χρόνο, τέτοια εποχή, δεν φανταζόμουν καν ότι μπορεί να ήμουν στην τηλεόραση. Μάλιστα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να άφηνα τα περιοδικά και να ασχολούμουν με κάτι διαφορετικό, σχετικό με την Επικοινωνία, που ήταν και μέρος των σπουδών μου. Οπότε, το μυαλό μου δεν πάει τόσο μακριά. Αυτό, πάντως, που μου αρέσει πολύ στην τηλεόραση, είναι τα τηλεπαιχνίδια», έχει απαντήσει η ίδια σε ερώτηση αν κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει κάτι μόνη της στη τηλεόραση.

Η δημοσιότητα στη ζωή της

argyraki-(2).jpg

«Το μόνο που νιώθω διαφορετικό είναι ότι πια έχω άμεσο feedback για καθετί που κάνω στην εκπομπή, πράγμα που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, για παράδειγμα, μέσα από τα σχόλια στα social ξέρω άμεσα αν άρεσε η συνέντευξη μου ή κάτι που είπα. Κατά τα άλλα, δύο φορές μου έχουν ζητήσει σέλφι, στη Θεσσαλονίκη, όπου πήγα πρόσφατα, και χάρηκα γιατί ήταν δύο νέα κορίτσια που με χαρακτήρισαν «πρότυπο» ως προς τη δημοσιογραφία».

Η αγάπη στην οικογένειά της και η δίδυμη αδερφή της

argyraki-(12).jpg

Η Ναταλία Αργυράκη έχει δίδυμη αδερφή, με την οποία μοιάζουν εκπληκτικά. Παρόλο που δεν είναι ολόιδιες έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

«Αγαπάω πολύ την οικογένεια μου. Είμαστε και πολλοί! Γονείς, δύο αδερφές, δύο ανίψια, πολλά ξαδέρφια που είναι σαν αδέρφια.. Τους λατρεύω», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved