Δανάη Παππά για Σασμό: «Είναι πολύ ωραίο το ότι η Θεοδώρα έχει περάσει από χίλια κύματα»
Showbiz

Δανάη Παππά για Σασμό: «Είναι πολύ ωραίο το ότι η Θεοδώρα έχει περάσει από χίλια κύματα»

Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός Δανάη Παππά παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σειρά Σασμός, στην οποία την απολαμβάνουμε για δεύτερη σεζόν.

  • Πώς βλέπεις την εξέλιξη του ρόλου σου στη δεύτερη σεζόν του Σασμού;

Είναι πολύ ωραίο το ότι η Θεοδώρα έχει περάσει από χίλια κύματα και βλέπουμε τις αλλαγές στο χαρακτήρα της και πώς ωριμάζει όσον αφορά τη σχέση της με την οικογένειά της και την ερωτική της ζωή.

  • Είχαμε δεθεί τόσο πολύ μεταξύ μας από την πρώτη σεζόν που περάσαμε στη δεύτερη χρονιά χωρίς να υπάρχουν αλλαγές και άγχη. Δεν σκεφτήκαμε δηλαδή το πώς θα πάει, μας ενδιέφερε το ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Το ότι έχει επιτυχία και η φετινή σεζόν το οφείλουμε στον κόσμο.

Γενικότερα μιλώντας, η επιτυχία για σένα είναι ζητούμενο ή ευπρόσδεκτο παρελκόμενο; Η επιτυχία συνήθως έρχεται όταν δεν την περιμένεις. Για μένα δεν είναι ζητούμενο γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθεί μια συνεργασία. Το βασικό είναι να είναι εύκολη και αβίαστη η ίδια η συνεργασία. Από εκεί και πέρα, ό,τι άλλο έρθει είναι καλοδεχούμενο. Η υποκριτική ήρθε στη ζωή σου με αναπάντεχο τρόπο.

1677153553484-320967341-danaipappa-(1).webp
  • Πλέον τι σημαίνει για σένα να είσαι ηθοποιός;

Ηθοποιός σημαίνει να μεταφέρεις μια πραγματικότητα είτε πάνω σε μια σκηνή είτε μπροστά από την κάμερα. Η υποκριτική είναι κάτι το οποίο κάθε μέρα ανθίζει όλο και περισσότερο μέσα μου. Εκείνο που έλειπε στην αρχή ήταν να φυτέψει κάποιος το σπόρο.

  • Ακούς το ένστικτό σου ή παίρνεις συμβουλές;

Συζητώ εκτενώς με τους δικούς μου ανθρώπους όταν πρόκειται να πάρω μια απόφαση, αλλά στο τέλος ακολουθώ πάντα το ένστικτό μου. Μπορεί μια συνεργασία να έχει όλα τα καλά, αλλά, αν δεν το νιώθω μέσα μου, δεν θα προχωρήσω, είπε η Δανάη Παππά στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved