Δανάη Παππά: «Προσπαθώ να φροντίζω πρώτα το μέσα μου και μετά το έξω»
Showbiz

Δανάη Παππά: «Προσπαθώ να φροντίζω πρώτα το μέσα μου και μετά το έξω»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Δανάη Παππά.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην δημοσιότητα και ποια είναι η σχέση της με αυτή.

  • Ποια είναι η σχέση σου με τη δημοσιότητα, είτε πρόκειται για το ενδιαφέρον του Τύπου είτε για τον κόσμο που σε συναντά στο δρόμο;

Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω κόσμο στο δρόμο και να κουβεντιάζω μαζί του, να διαπιστώνω τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να συνδεθεί κάποιος με το χαρακτήρα μου στη σειρά ή και με μένα προσωπικά αν με παρακολουθεί και στα social media. Με τον Τύπο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Προσπαθώ να μην είμαι συνεχώς στο φως της δημοσιότητας και να κρατώ κάποιες προσωπικές στιγμές για μένα. Με αυτό που γελάω κάποιες φορές είναι όταν βλέπω άρθρα για την προσωπική μου ζωή που είναι εντελώς μυθοπλασία, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, όταν δεν με προσβάλλουν, δεν με ενοχλούν.

1677155290228-417046055-danaipappa-(1).webp
  • Τι αγαπάς και τι δεν σου αρέσει στα social media;

Αγαπώ τη σύνδεση που μπορείς να αναπτύξεις με τον κόσμο που σε ακολουθεί και που ακολουθείς. Αυτά που με τρομάζουν είναι το πόσο εύκολα μπορεί να ξεφύγει μια κατάσταση από κάτι που θα κάνεις ή θα πεις και το πώς ξεπερνάς τα όρια κάποιες φορές κάνοντας τα social media μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου απ’ ό,τι την πραγματικότητα.

  • Πόσο και πώς προσέχεις τον εαυτό σου;

Προσπαθώ να φροντίζω πρώτα το μέσα και μετά το έξω. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να βρίσκω χρόνο μόνο για μένα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μείνω στο σπίτι και θα δω κάποια επεισόδια από την αγαπημένη μου σειρά ή ότι θα αφιερώσω μία ώρα σε γυμναστική ή περπάτημα - οτιδήποτε, αρκεί να το κάνω μόνη μου.

Όσον αφορά το έξω μου, ακολουθώ όσο πιο συχνά μπορώ τη βραδινή μου ρουτίνα με καθαρισμό προσώπου και κρέμες. Για λα είμαι ειλικρινής, όμως, πιστεύω πως όταν είμαστε καλά εσωτερικά, φαίνεται και εξωτερικά.

  • Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ατασθαλίες;

Είμαι λάτρεις της σοκολάτας, σε όλες τις μορφές, είδη και συνδυασμούς. Δεν μπορώ να πω όχι σε ένα κομμάτι σοκολάτας-που καταλήγει σε ολόκληρη τη συσκευασία- και δεν θέλω να τη στερούμαι με τίποτα, είπε η Δανάη Παππά στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved