Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο διάδρομος στο σαλόνι, η κόρη της επί τω έργω και το τρολάρισμα
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο διάδρομος στο σαλόνι, η κόρη της επί τω έργω και το τρολάρισμα

Γιατί αυτό δεν το κάνουμε μόνο εμείς αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον πιο επικό τρόπο.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε εκτός από το υπέροχο σαλόνι της, το οποίο και τεράστιο είναι και στολισμένο με τους δεκάδες χρυσούς της δίσκους και πού κρεμάει τα σακάκια της.

Φυσικά συνεχίζουμε κι εμείς το τρολάρισμα που η ίδια άρχισε.

theodoroidou-(1).jpg

«Οι χρήσεις ενός διαδρόμου…», έγραψε και από τη μια βλέπουμε την μεγάλη της κόρη να κάνει όντως διάδρομο φορώντας τα αθλητικά της και από την άλλη τη χρήση ενός διαδρόμου όταν λειτουργεί ως… κρεμάστρα!

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CoxD997oe-r

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αν και η Νατάσα, όπως έχει η ίδια αποκαλύψει δεν τρελαίνεται για τη γυμναστική, έχει τα μυστικά της και πάντα διατηρεί τη σιλουέτα της κομψή.

Ποια είναι αυτά;

theodoroidou-(2).jpg

«Σε εμένα η γυμναστική δεν δίνει ενέργεια. Φέρνει λύπη, στεναχώρια και κούραση… Δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους που τρώνε ότι θέλουν και είναι σούπερ. Προσέχω τη διατροφή μου. Δεν καπνίζω, δεν πίνω και κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πολλές ώρες»
Σε συνέντευξή της, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κάνει βελονισμό και πως αυτός τη βοηθά τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Της τοποθετούνται τρεις ειδικές μικρές βελόνες στο κάθε αφτί σε σημεία που βοηθούν στον περιορισμό της πείνας, ενώ παράλληλα κάνει και διατροφή με λίγες θερμίδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved