Κατερίνα Καινούργιου: Με το πιο must ασπρόμαυρο σύνολο μέσα στο καμαρίνι της
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Με το πιο must ασπρόμαυρο σύνολο μέσα στο καμαρίνι της

Για μια ακόμη φορά η Κατερίνα Καινούργιου μας έδειξε το καμαρίνι της και τρελαθήκαμε!

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στον Alpha μιας και η προετοιμασία της εκπομπής της είναι αρκετά απαιτητική και πρέπει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας και των θεμάτων που προκύπτουν κι έτσι θέλει ο χώρος της εκτός πλατό να είναι όμορφος και κυρίως να είναι άνετος!

kainoyrgioy.jpg

Η ίδια σίγουρα έχει βάλει την προσωπική της πινελιά αφού η διακόσμηση είναι υπέροχη ενώ παντού θα δεις ρούχα, δεκάδες ζευγάρια παπούτσια και φυσικά πολλά καλλυντικά και είδη μακιγιάζ που χρησιμοποιεί η Κατερίνα στην εκπομπή της.

Πέρα όμως από τον χώρο σε αυτή τη φωτογραφία η Κατερίνα εντυπωσιάζει με το σύνολο της.

Κλασσικά μεν items με μαύρη πλισέ φούστα και πουκάμισο λευκό, ωστόσο το κάτω μέρος, κάνει το σύνολο πιο μοντέρνο! Επέλεξε μαύρες κάλτσες πάνω από το γόνατο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Δες την στη gallery

Όσο για το πώς διατηρεί την σιλουέτα της;

Πριν από κάθε δίαιτα αποτοξινώνει το σώμα της πίνοντας τουλάχιστον 2 λίτρα νερό καθημερινά, στο οποίο περιλαμβάνει και πολλά ροφήματα με πράσινο τσάι και βότανα, και όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, είναι το μυστικό της «όπλο» ενάντια στην κατακράτηση υγρών, την κυτταρίτιδα αλλά και το πρήξιμο.
Αυξάνει την πρόσληψη φυτικών ινών και δίνει έμφαση στα βιολογικά προϊόντα.

Τρώει 4-5 μικρά γεύματα ανά 4 ώρες ώστε και να αποφύγει το αίσθημα της πείνας αλλά και να έχει αρκετή ενέργεια για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved