Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς! Η στιγμή που ο γιος του ξυπνά δίπλα του
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς! Η στιγμή που ο γιος του ξυπνά δίπλα του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου απολαμβάνει όσο τίποτα την πατρότητα και προσπαθεί να μην χάνει στιγμή από την καθημερινότητα με τον γιο του.

Δεν είναι λίγα τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί με τους followers της, ένα όμως από τα πιο πρόσφατα είναι μαγικό!

alexandrou-(6).jpg

Είναι εκείνη η στιγμή που έχει τον μικρό στο κρεβάτι και ξυπνάνε μαζί!

Δες το στη gallery

«Θα καταντήσω γραφικός αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου… αλλά να σου πω κάτι;

Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του μιλώντας για το μωράκι του.

alexandrou-(1).jpg

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε. Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved