Νίκος Κουκάς: Η ζωή στο εξωτερικό, η επιστροφή στην Ελλάδα και το Μαύρο Ρόδο
Showbiz

Νίκος Κουκάς: Η ζωή στο εξωτερικό, η επιστροφή στην Ελλάδα και το Μαύρο Ρόδο

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε το μεσημέρι της Πέμπτης (23-02) ο Νίκος Κουκάς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και την αγαπημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Έχουμε κάτι κοινό», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τον καλεσμένο της.

koykas-(1).jpg

«Σκεφτόμαστε και οι δύο ‘άραγε εμείς τώρα τι θα πούμε’. Έχεις λίγο αγωνία, όπως και εγώ γιατί όταν δεν ξέρω έναν άνθρωπο και ξέρω ότι θα μιλήσουμε ζωντανά, λέω άραγε θα έχει διάθεση να μιλήσει ή θα παρλάρω μόνη μου», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη.

«Με έχεις ηρεμήσει λίγο», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Κούκας και μίλησε για τη ζωή του.

«Δε θα γυρνούσα στην Ελλάδα»

koykas-(2).jpg


«Ήθελα να φύγω από το σπίτι όπως κάθε έφηβος. Είμαι από την Αθήνα και έφυγα στη Νέα Υόρκη κατευθείαν μετά το σχολείο. Και στο σπίτι υπήρχε αυτή η γραμμή, ο πατέρας μου δούλευε πολλά χρόνια στο Λονδίνο».

Όπως είπε ο Νίκος Κούκας, δεν είχε σκοπό να γυρίσει στην Ελλάδα.

«Δε θα γυρνούσα στην Ελλάδα, γύρισα γιατί έληξε η βίζα και δεν μπορούσα να την ανανεώσω. Ήταν πρακτικό το θέμα. Είχα στήσει τη ζωή μου εκεί, είχα ξεκινήσει. Αναγκάστηκα να φύγω, πήγα λίγο στο Λονδίνο και εκεί ήταν δύσκολα τα πράγματα, πιο δύσκολα από τη Νέα Υόρκη».

Ο ίδιος, αναφερόμενος στις σπουδές τους στη Νέα Υόρκη, είπε ότι αν και ήταν φοβισμένος στην αρχή, έπειτα δικτυώθηκε και άρχιζε να στήνει στη ζωή του.

Για το πώς μπήκε στο «Μαύρο Ρόδο», αναφέρει:

koykas-(3).jpg

«Ήμουν τυχερός, όλα ξεκίνησαν με το πώς έκλεισα την πρώτη μου ταινία στην Ελλάδα. Ήταν επί καραντίνας και κάναμε ιστιοπλοΐα με μια παρέα φίλων και έτυχε να γνωρίσω την κόρη της σκηνοθέτη που έκανε τότε το κάστινγκ για την ταινία που έκανα. Και κάπως έτσι μπήκα στο πράγμα».

Όπως λέει, ήταν να ξαναγυρίσει στο Λονδίνο ωστόσο μετά την ταινία προέκυψαν και άλλες δουλειές, οι οποίες τον κράτησαν στην Ελλάδα.

«Ήταν να ξαναγυρίσω στο Λονδίνο και με τις καραντίνες αυτό παρατάθηκε. Μετά από αυτήν την ταινία προέκυψαν και άλλες δουλειές. Μ’ αρέσει πολύ στην Αθήνα, είναι η πρώτη φορά που το λέω γιατί πραγματικά έχω αγαπήσει την Αθήνα, την έχω ξαναανακαλύψει».

«Ενδιαφέρον ρόλος»

koykas-(4).jpg


Για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» λέει:

«Είναι πολύ ενδιαφέρον ρόλος. Σε πρώτη ανάγνωση βλέπεις ένα παιδί στο χωριό που είναι ερωτευμένος με την παιδική του φίλη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το δεύτερο επίπεδο, το τι παρακινεί αυτόν τον χαρακτήρα και δρα όπως δρα».

Και συμπληρώνει:

«Τα ξεσπάσματά του παρακαλώ που θα δείτε, ότι τον βλέπουμε να παθαίνει μια εμμονή. Είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος, είναι πολύ βαθύτερα πράγματα. Για χρόνια είχε χτίσει κάτι στο μυαλό του για να δικαιολογήσει την πράξη που διέπραξε, έναν φόνο. Έπρεπε να πιστέψει σε ένα παραμύθι, η ζωή του και η ζωή της Ελισάβετ έχουν χαρακτεί από αυτό το γεγονός και μαζί πρέπει να πορευτούν σε αυτήν τη ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved