Showbiz

Ρέμος: Τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη με το πιο επικό βίντεο- Έγινε viral σε μόλις λίγα λεπτά!

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Ρέμος, απαθανατίστηκε στο μαγαζί που τραγουδά με την Καίτη Γαρμπή να τρολάρει τον Βασίλη Μπισμπίκη, χορεύοντας ζεϊμπέκικο στην πίστα και το βίντεο έγινε viral σε μόλις λίγα λεπτά, από την στιγμή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. 

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή είναι full in love.

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, μετά από τα στιγμιότυπα από το μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες, που δείχνουν τον σύντροφο της τραγουδίστριας, Βασίλη Μπισμπίκη, να ανεβαίνει στην πίστα, την ώρα που εκείνη τραγουδούσε την επιτυχία της "Ενα τσιγάρο διαδρομή" και να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο για εκείνη. Οι κινήσεις του και ο τρόπος που έδειχναν μετέπειτα τον έρωτά τους με την Δέσποινα Βανδή έχει σχολιαστεί πλέον αρκετά, ενώ παράλληλα πολλοί είναι εκείνοι που τους υποστηρίζουν, ενώ άλλοι τους επικρίνουν για την διαχυτικότητά τους.

Το ζεϊμπέκικο του full in love Βασίλη Μπισμπίκη είναι αδιαμφισβήτητα το θέμα των ημερών, μιας και έχει γίνει viral, ενώ με ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok, βλέπουμε ότι το τρολάρισμα στον ηθοποιό δεν έχει τέλος. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε να χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα, την ώρα που τραγουδούσε και είπε χαρακτηριστικά: «Να ρίξω και εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι. Τα κιλά τα έχω!», προσπαθώντας να μιμηθεί τον χορό του Βασίλη Μπισμπίκη για την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές Βασίλη Μπισμπίκη- Δέσποινας Βανδή:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved