Μαρία Φραγκάκη: «Βαρέθηκα τους ελλειμματικούς ανθρώπους που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση»
Showbiz

Μαρία Φραγκάκη: «Βαρέθηκα τους ελλειμματικούς ανθρώπους που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση»

Μαρία Φραγκάκη απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Open weekend» στη συχνότητα του OPEN ενώ καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ ραδιοφωνικά στον Easy 97,2.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε πρώτο ενικό μιλά μεταξύ άλλων για τη χειρότερη φάση της καριέρας της ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως: «Βαρέθηκα τους ελλειμματικούς ανθρώπους που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση»

«Όταν ήμουν πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο, μου προτάθηκε να εργαστώ σε τηλεοπτική εκπομπή και να κάνω συνεντεύξεις σε ονόματα παγκοσμίου φήμης από τον χώρο της μουσικής»

fragkaki-(2).jpg

«Στην ηλικία των 20 ετών είχα ήδη πάρει συνέντευξη από τον Tiesto, τους Chemical Brothers και τους Faithlesi Επίσης στα 20 μου βρέθηκα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για γυρίσματα με την εκπομπή και εκεί έδωσε φιλί ο Jonny Depp. Εχω υπάρξει «ερωτευμένη» του από το δημοτικό!»

«Πολύ γρήγορα ήρθε η παρουσίαση τηλεοπτικής μουσικής εκπομπής. Αργότερα ήρθαν κι άλλες εκπομπές, κυρίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ενώ έχω εργαστεί και στην ενημέρωση».

fragkaki-(4).jpg



«Χειρότερη φάση στην καριέρα μου ήταν όταν στα μέσα της σεζόν και χωρίς να το επιλέξω εργάστηκα σε εκπομπή που ασχολούνταν με το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό. Ήμουν εντελώς έξω από τα νερά μου. Τότε εμφανίστηκε ως διά μαγείας στη ζωή μου ο θέμος Αναστασιάδης και μου πρότεινε να κάνουμε μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Έφυγα τρέχοντας και πήγα εκεί, με τις ευλογίες του καναλιού φυσικά, αφού έκανα εσωτερική μεταγραφή»

fragkaki-(1).jpg

«Βαρέθηκα τους ελλειμματικούς ανθρώπους που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση. Συναντάμε φυσιολογικούς ανθρώπους στην τηλεόραση και, αντί να το θεωρούμε αυτονόητο, τους θεωρούμε σπάνιους και υπερπολύτιμους. Έχω συνεργαστεί με «τοξικό» άτομα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, όπου, αντί να περνάμε καλά και να «βγαίνει προς τα έξω» , είχα κάθε τρεις και λίγο «μάχες» για να αντιμετωπίσω τα κόμπλεξ τους. Επίσης δεν αντέχω να λύνονται οι προσωπικές διάφορες στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, για να γίνεται ντόρος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved