Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους
Showbiz

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς πριν ενάμιση μήνα, όμως ήδη ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους.

Και μπορεί η πανέμορφη παρουσιάστρια να υπέστη κάταγμα στο αριστερό της πόδι, όμως αυτό δεν την πτοεί προκειμένου να ετοιμάσει τη λαμπερή βάφτιση του παιδιού της που θα γίνει πριν από το καλοκαίρι.

Ο μικρός, όπως έχει γίνει γνωστό, θα πάρει το όνομα Βλάσσης.

konstantinaspyropoulou_328973585_190620193615644_6272144206326844407_n.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας:

«Νομίζω πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές θα βαφτίσει τον μπέμπη της. Δεν λένε την ημερομηνία ακόμα, απλά ξέρουμε ότι θα γίνει μάλλον στα τέλη της άνοιξης. Είναι όλοι τους πάρα πολύ χαρούμενοι στην οικογένεια»

Να σας θυμίσουμε ότι αυτό το διάστημα περνά δύσκολα καθώς το τραύμα στο πόδι της, την οδήγησε στο νοσοκομείο, έβαλε γύψο και από εκεί οδηγήθηκε στο σπίτι οπού αναγκαστικά θα χρειαστεί για ενάμιση μήνα, όπως η ίδια είπε να μείνει σε ακινησία.

«Για τον επόμενο 1 1/2 μήνα σε ακινησία λέει να αποφύγουμε το χειρουργείο. Για πείτε μου, με νεογέννητο πώς γίνεται;» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε «γρήγορη και καλή ανάρρωση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved