Βίκυ Παπαδοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Βάσως στο «Αυτή η νύχτα μένει»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Βάσως στο «Αυτή η νύχτα μένει»

H Βίκυ Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για τον ρόλο της Βάσως στο "Αυτή η νύχτα μένει" και για τα στοιχεία του χαρακτήρα της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και η αλήθεια είναι ότι είναι πολλές φορές που την έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και μίλησε πολύ αναλυτικά για τον ρόλο της στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει", με την ηθοποιό να τονίζει το πόσο πολύ λατρεύει τα χαρακτηριστικά του ρόλου της.

papadopoulou1.webp

«Η Βάσω ξέρει να αγαπάει και να βοηθάει»

- Ένας χαρακτήρας έξω καρδιά, όπως η Βάσω, τι ζητά στην κλειστή κοινωνία του Αγρίνιου, της δεκαετίας του ’80;

«Η Βάσω έχει το χαρακτηριστικό που έχουν οι Έλληνες μετανάστες, δηλαδή πολύ αυθόρμητη και ειλικρινής. Γενναιόδωρη και δυναμική, πατά γερά στα πόδια της. Παρότι το κομμάτι της οικογένειας δεν ήταν ασφαλές για εκείνη, καθώς έχει μεγαλώσει χωρίς μητέρα και με έναν πατέρα που είχε αποκαλύψει πολλά για τη βρεφική της ηλικία. Ωστόσο, έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και έρχεται στο Αγρίνιο να βρει τις ρίζες της. Να μάθει πράγματα για την οικογένειά της».

Papadopoulou_809_2.jpg

-Δακτυλοδεικτούμενη για το δυναμισμό της, σε μια κοινωνία γεμάτη από ένοχα μυστικά και δολοπλοκίες;

«Ακόμη δεν τα έχει ανακαλύψει όλα αυτά. Σιγά σιγά, τα ανακαλύπτει, εξαιτίας της σχέσης της με τον Χρήστο Αναγνώστου. Είναι δακτυλοδεικτούμενη στο χωριό γιατί είναι δυναμική και δεν φοβάται. Δουλεύει μόνη της, συναλλάσσεται με εργάτες για να ανοίξει το πανδοχείο».

- Πρόκληση η συναναστροφή της με τον Χρήστο Αναγνώστου;

«Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος κλειστός και θυμίζει στη Βάσω τον πατέρα της. Δέχεται την πρόκλησή του, καθώς της δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες για τη ζωή του, αλλά αυτή επιμένει. Η Βάσω ξέρει να αγαπά και να βοηθάει».

- Πώς διαχειρίζεται όσα συμβαίνουν στη ζωή του Χρήστου;

«Στην αρχή τρομάζει, όταν βλέπει τα συναισθήματα του Χρήστου, και δεν θέλει να έχει ερωτική σχέση μαζί του, αλλά φιλική, ανθρώπινη, για να τον βοηθήσει. Γιατί τον νοιάζεται πραγματικά. Μετά τους παίρνει η μπάλα, καθώς δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τον έρωτα».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved