Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Η ώρα της συγκατοίκησης έφτασε! Δείτε σπάνιες κοινές φώτο
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Η ώρα της συγκατοίκησης έφτασε! Δείτε σπάνιες κοινές φώτο

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Αργυρώ από τον Σασμό, είναι ερωτευμένη με τον Θανάση Τότσικα και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, να συγκατοικήσει.

Οι εμπειρίες συγκατοίκησης από προηγούμενες σχέσεις τους φαίνεται πως δεν είχαν πάει πολύ καλά, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως επέλεξαν από κοινού να δοκιμαστούν περισσότερο πριν λάβουν τη μεγάλη απόφαση σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life.

20220611191926_1D8A2584.jpg

«Η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνο τους, χωρίς να χρειαστεί να πιέσουμε. Η συμβίωση ή ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Κοινή γραμμή και των δύο είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους.

H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της και να αποκτήσει τη δική της οικογένεια είχε πει: «Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄ αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved