Σάντρα Βουτσά: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της!
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της!

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά και η αλήθεια είναι πώς η οικογένειά του δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο αγαπημένος ηθοποιός δεν είναι πλέον στη ζωή. 

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό είχε λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που είχε ενσαρκώσει σε θέατρο και σε κινηματογράφο και αργότερα σε τηλεόραση.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού και μετά από 19 μέρες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, σε ηλικία 88 ετών. Η οικογένειά του δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο αγαπημένος τους δεν είναι πλέον στη ζωή και σήμερα, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του, η κόρη του Σάντρα Βουτσά, με μια ανάρτησή της, συγκίνησε με τα λόγια της...

200809221203370.8928_KOSTAS_VOYTSAS_SANTRA_VOYTSA_19092008.jpg

«3 χρόνια χωρίς εσένα…Απίστευτο ακόμα… 3 ολόκληρα χρόνια που δεν έχουμε μιλήσει, δεν έχουμε αγκαλιαστεί, δεν έχουμε γελάσει, δεν έχουμε τσακωθεί, δεν έχουμε συζητήσει (με τις ώρες…)δεν έχουμε πάει για φαγητό ,δεν έχουμε πάει θέατρο….3 χρόνια χωρίς την αγάπη σου….Αβάσταχτο…. Μπαμπά μου Σ’ αγαπώ…Το Σαντρί σου», έγραψε η Σάντρα Βουτσά στο instagram.

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευσή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved