Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Βουγιατζής- Οι celebrities τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά λόγια!
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Βουγιατζής- Οι celebrities τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά λόγια!

Η Ελένη Δήμου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την απώλεια του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη, Τάσου Βουγιατζή, με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Λίγο αργότερα, η Λίτσα Γιαγκούση και η Ελένη Πέτα ακολούθησαν με λόγια αγάπης για τον λατρεμένο τους φίλο.

Γνωστός ως ο Τάσος με τις Μασέλες του από το συγκρότημα που είχε δημιουργήσει τη δεκαετία του ’80, ο ίδιος είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του ιστορία στη μουσική.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Τάσου Βουγιατζή, ο οποίος και είχε καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μουσικής από τη δεκαετία του '80 και έπειτα. Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από αναρτήσεις αγαπημένων του προσώπων, ενώ και η Ελένη Δήμου, φίλη και συνεργάτιδά του για πολλά χρόνια τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο.

1677433225918-107174806-331479570_911947063336241_3908993747153428351_n.jpg

"Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι. Λυπάμαι... Τάσος με τις μασέλες RIP" έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου στην ανάρτησή της.

Η Ελένη Πέτα, με την σειρά της έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Εφυγες αγαπημενε μου,έφυγες από το μαράζι σου.. Πόσο λυπάμαι να'ξερες.. Πόσο.. Καλο ταξιδι Τάσο μου.. Εύχομαι να ηρεμήσει η ψυχή σου.... Εγώ αυτό που ξερω είναι πως είδα σκοτάδι τι θα πει σ' ένα ισόγειο κελί φυλακισμένος...
Έλα πάρε με εσύ στο φως για μια στιγμή τα χέρια μου ν'απλωσω.. Καλο ταξιδι.. Στο φως.."

40455093_1469853136491609_9144824575433900032_n.jpg

Τέλος η Λίτσα Γιαγκούση δημοσίευσε ένα βίντεο από το τραγούδι που της είχε γράψει "Και στο εξής" γράφοντας "Καλό ταξίδι"...

Λίγα λόγια για τον Τάσο Βουγιατζή...

Είχε γεννηθεί το 1963 στο Πειραιά. Οι «Μασέλες» ήταν το πρώτο του συγκρότημα για αυτό και ήταν γνωστός με το όνομα ο Τάσος με τις μασέλες. Υπήρξε συνθέτης και στιχουργός σε τραγούδια που έχουν τραγουδήσει η Ελένη Δήμου, ο Νότης Σφακιανάκης, η Αλέκα Κανελλίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ελένη Πέτα και άλλοι.

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει υπογράψει ο Τάσος Βουγιατζής: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου» και δεκάδες ακόμη.

Σε παλαιότερο δημοσίευμα είχαμε πληροφορηθεί πώς ο Τάσος Βουγιατζής είχε νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα σε ψυχιατρείο, μιας και ο χωρισμός του με την σύζυγό του και η απόφασή της να μετακομίσει με τα παιδιά τους στο Λονδίνο του είχε στοιχίσει πολύ. Ο ίδιος μάλιστα είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και της μουσικής, για να αφοσιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην οικογένειά του.

«Δεν σου κρύβω ότι η μεγάλη μου αγάπη και αυτό που αποζητούσα πάντα ήταν η ησυχία. Κάτι που με καλύπτει απόλυτα και τη βρίσκω μέσα στην οικογένεια. Αυτό ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Πάντα ήμουν όπως λέμε «χύμα». Ζούσα τη ζωή έντονα. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως μέσα στην οικογένεια θα βρω μια ισορροπία. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν «ρουφώ» την κάθε στιγμή μέσα στην οικογένεια. Και ακόμη και σήμερα αυτό είναι η μεγαλύτερή μου απόλαυση. Η οικογένεια…» είχε δηλώσει σε μια πολύ σπάνια συνέντευξή του στο παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved