Γιώργος Λιανός: Τα γενέθλια της κόρης του, Βαλέριας και η οικογένειακή φωτό στον Άγιο Δομίνικο!
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Τα γενέθλια της κόρης του, Βαλέριας και η οικογένειακή φωτό στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, μιας και παρουσιάζει το Survivor All Star και μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες, υποδέχτηκε με χαρά στο νησί την σύντροφό του, Κώνσταντίνα Καραλέξη, μαζί με την κόρη τους, την μικρή Βαλέρια. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Λιανός έχει δηλώσει πώς είναι χαζομπαμπάς και η αλήθεια είναι πώς αυτό φαίνεται κάθε φορά που μιλά για την μικρή του κόρη, αλλά και από κάθε νέο τους κοινό στιγμιότυπο.

Η Βαλέρια, η κόρη του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη έγινε σήμερα (27-2) δυο ετών, μιας και είχε τα γενέθλιά της και οι δυο γονείς της οργάνωσαν για εκείνη μια υπέροχη γιορτή στον Άγιο Δομίνικο, με την μικρούλα να δείχνει ξετρελαμένη. Ντυμένη με ένα ροζ φορεματάκι και με το χαμόγελό της να λάμπει όλο και περισσότερο, η μικρή Βαλέρια απόλαυσε τα γενέθλιά της στην αγκαλιά φυσικά του μπαμπά και της μαμάς της, ενώ η τούρτα της ήταν παραμυθένια.

giorgoslianoss_278174434_301133555431789_2069324846046670492_n.jpg

Ο Γιώργος Λιανός, με μια ανάρτησή του στο Instagram ευχήθηκε στην κόρη του χρόνια πολλά με τον πιο τρυφερό τρόπο: "Σήμερα το μικρό μου το κορίτσι γίνεται δυο! Και εμείς ψηλώνουμε δυο πόντους! Γερά και χαρούμενα να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου!"

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής Βαλέριας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved